Parmesaanimunakas
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
15
minutesNopeatekoinen ja herkullinen munakas parmesaanijuustolla syntyy helposti aamupalaksi. Ohje on kahdelle aamulle, mutta se kannattaa puolittaa ja valmistaa munakas juuri ennen tarjoilua.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
4 kananmunaa
aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna
½ tl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa
2 salottisipulia pilkottuna
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
Salaattisekoitusta
40 g parmesaanilastuja
- miehen annos
6 kananmunaa
aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna
1 tl valkosipulijauhetta
1 ½ tl suolaa
3 salottisipulia pilkottuna
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
Salaattisekoitusta
60 g parmesaanilastuja
Ohjeet
- Paista pilkottu sipuli öljyssä ja lisää keskenään sekoitetut munat, mausteet ja aurinkokuivatut tomaatit. Jos käytät öljyssä olevia aurinkokuivattuja tomaatteja, niin valuta öljy pois tomaateista. Paista munakasta lasikannen alla, kunnes kananmunat ovat koaguloituneet.
- Lisää lautaselle salaattisekoitus ja ripottele parmesaanilastut päälle.
- Syö tällä aterialla puolet annoksesta.