Mustaherukka-vadelmapiirakka
Annoksia
6
AnnostaValmistusaika
1
hour20
minutesTämä piirakka tarjoaa täyteläisen marjaisan makuelämyksen ja sopii mainiosti herkutteluhetkiin.
Naiset 6 annosta
Miehet 4 annosta
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- Pohja
3 kananmunaa
1 rkl erytritolia
40 g mantelijauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl psylliumia
- Täyte
180 g mascarponea
2 kananmunaa
1 rkl erytritolia
100 g vadelmia
50 g mustaherukoita (tai mustikoita)
Ohjeet
- ämmitä uuni 200 asteeseen.
- Sekoita keskenään pohjan ainekset ja kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 18 cm).
- Paista pohjaa noin 5-10 minuuttia, kunnes pohjan pintaan tulee hieman väriä.
- Sekoita keskenään täytteen mascarpone, munat ja erytritoli.
- Kaada seos pohjan päälle. Ripottele päälle marjat ja laita takaisin uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes pinta alkaa saada väriä.
- ähdytä piirakka hyvin ennen tarjoilua. Maku paranee, kun piirakka on ollut yön yli jääkaapissa.