Mustaherukka-vadelmapiirakka

Annoksia

6

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

20

minutes

Tämä piirakka tarjoaa täyteläisen marjaisan makuelämyksen ja sopii mainiosti herkutteluhetkiin.
Naiset 6 annosta
Miehet 4 annosta


Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • Pohja
  • 3 kananmunaa

  • 1 rkl erytritolia

  • 40 g mantelijauhetta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 2 tl psylliumia

  • Täyte
  • 180 g mascarponea

  • 2 kananmunaa

  • 1 rkl erytritolia

  • 100 g vadelmia

  • 50 g mustaherukoita (tai mustikoita)

Ohjeet

  • ämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Sekoita keskenään pohjan ainekset ja kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 18 cm).
  • Paista pohjaa noin 5-10 minuuttia, kunnes pohjan pintaan tulee hieman väriä.
  • Sekoita keskenään täytteen mascarpone, munat ja erytritoli.
  • Kaada seos pohjan päälle. Ripottele päälle marjat ja laita takaisin uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes pinta alkaa saada väriä.
  • ähdytä piirakka hyvin ennen tarjoilua. Maku paranee, kun piirakka on ollut yön yli jääkaapissa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!