Sushia kukkakaaliriisillä
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
20
minutesNyt sushit täytetään kukkakaalilla. Tässä annoksessa on paljon hyvinä ravinteita ja vitamiineja.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 norileväarkkia (tai kurkkua suikaleina)
100 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu) suikaleina
10 g seesamöljyä (tai muuta ruokaöljyä)
kurkkua
150 g kukkakaalia
20 g majoneesia
soijakastiketta
- miehen annos
3 norileväarkkia (tai kurkkua suikaleina)
150 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu) suikaleina
10 g seesamöljyä (tai muuta ruokaöljyä)
kurkkua
150 g kukkakaalia
30 g majoneesia
soijakastiketta
Ohjeet
- Huuhtele kukkakaali ja raasta se karkealla terällä tai monitoimikoneessa hienoksi muruksi.
- Lämmitä seesamiöljy pannulla ja lisää kukkakaaliriisi. Keitä muutama minuutti, kunnes kukkakaali on hiukan pehmennyt. Anna kukkakaaliriisin jäähtyä ja paista sillä aikaa tofusuikaleet pannulla öljyssä muutama minuutti.
- Levitä norilevyn päälle ensin kukkakaaliriisiä ja asettele lähelle alareunaa kurkku- ja tofusuikaleet. Sipaise kevyesti majoneesia tofusuikaleiden päälle ja kääri norilevy rullalle alareunasta alkaen.
- Dippaa soijakastikkeeseen.