Kuhaa ja omena-fenkolisalaattia
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
20
minutesKuhaa on parhaimmillaan paistettuna sekä maustettuna sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Kuhan seuraksi teemme raikasta omena-fenkolisalaattia. Nyt käytössä on todelliset tämän hetken sesonkituotteet!
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g kuha-filettä
10 g voita
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua (sitruunankuorta)
- omena-fenkolisalaatti naisen annos
1 fenkoli
150 g omenaa
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa
1/2 sitruunan mehu
- miehen annos
300 g kuha-filettä
20 g voita
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua (sitruunankuorta)
- omena-fenkolisalaatti miehen annos
1 fenkoli
250 g omenaa
30 g oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa
1/2 sitruunan mehu
Ohjeet
- Suikaloi huuhdeltu fenkoli ja omena ohuiksi siivuiksi.
- Sekoita fenkoli- ja omenasiivuihin kulhossa öljyyn ja mausta suolalla sekä sitruunamehulla.
- Paista kuha-fileet pannulla voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Halutessasi voit raastaa hieman myös sitruunankuorta.
- Syö tällä aterialla puolet kuhasta ja salaatista.