Kuhaa ja omena-fenkolisalaattia

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Kuhaa on parhaimmillaan paistettuna sekä maustettuna sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Kuhan seuraksi teemme raikasta omena-fenkolisalaattia. Nyt käytössä on todelliset tämän hetken sesonkituotteet!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kuha-filettä

  • 10 g voita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • sitruunamehua (sitruunankuorta)

  • omena-fenkolisalaatti naisen annos
  • 1 fenkoli

  • 150 g omenaa

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • suolaa

  • 1/2 sitruunan mehu

  • miehen annos
  • 300 g kuha-filettä

  • 20 g voita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • sitruunamehua (sitruunankuorta)

  • omena-fenkolisalaatti miehen annos
  • 1 fenkoli

  • 250 g omenaa

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • suolaa

  • 1/2 sitruunan mehu

Ohjeet

  • Suikaloi huuhdeltu fenkoli ja omena ohuiksi siivuiksi.
  • Sekoita fenkoli- ja omenasiivuihin kulhossa öljyyn ja mausta suolalla sekä sitruunamehulla.
  • Paista kuha-fileet pannulla voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Halutessasi voit raastaa hieman myös sitruunankuorta.
  • Syö tällä aterialla puolet kuhasta ja salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!