Naudansuikaleita ja kurkumaparsakaalia

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Ruokavalion monipuolisuus ja herkullisuus kulkevat usein käsi kädessä. Tämän reseptin avulla voit yhdistää terveellisen kasvisvaihtoehdon ja proteiinin lähteen yhdeksi maistuvaksi ateriaksi. Kurkumaparsakaali ja mehevät naudanlihasuikaleet kohtaavat mausteen rikkaudessa, joka tyydyttää niin makuhermot kuin ravinnontarpeenkin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g naudanlihasuikaleita tai 120 g soijasuikaleita

  • 60 g oliiviöljyä

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 sipuli

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 1/2 sitruunan mehu

  • 300 g parsakaalia

  • 1 tl kurkumaa

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 450 g naudanlihasuikaleita tai 180 g soijasuikaleita

  • 90 g oliiviöljyä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 2 sipulia

  • 4 rkl soijakastiketta

  • 1/2 sitruunan mehu

  • 400 g parsakaalia

  • 1 ,5 tl kurkumaa

  • 1 ,5 tl suolaa

  • 1 ,5 tl mustapippuria

Ohjeet

  • Tee naudanlihalle marinadi. Sekoita keskenään sitruuna, puolet oliiviöljystä, soijakastike sekä puristettu valkosipulinkynsi. Anna tekeytyä huoneenlämmössä pari tuntia tai yön yli jääkaapissa.
  • ämmitä uuni 215 asteeseen. Sekoita keskenään paloiteltu parsakaali, suola, mustapippuri, kurkuma ja loppu oliiviöljystä. Paista leivinpaperilla päällystetyllä uunipellillä parsakaalia noin 20 minuuttia tai kunnes se on saanut hyvin väriä pintaansa.
  • Kuori ja leikkaa sipuli silpuksi. Paista naudanlihasuikaleet ja sipuli pannulla kypsäksi.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa ruuasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!