Hernis-dippilautanen

Hernis-dippilautanen

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

10

minutes

Hernis taipuu moneen ruuanlaittoon, mutta ne ovat aivan mainioita myös dippailuun.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 25 g Hernis suikaleita

  • kukkakaalia

  • kurkkua

  • paprikaa

  • Dippi naisen annos
  • 100 g creme fraichea (12%)

  • 1 rkl kuivattua persiljaa

  • 1 tl sipulijauhetta

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • ½ tl suolaa

  • miehen annos
  • 35 g Hernis suikaleita

  • kukkakaalia

  • kurkkua

  • paprikaa

  • Dippi miehen annos
  • 160 g creme fraichea (12%)

  • 1 ½ rkl kuivattua persiljaa

  • 2 tl sipulijauhetta

  • 2 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl suolaa

Ohjeet

  • Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi, kukkakaali sopiviksi suupaloiksi.
  • Sekoita mausteet ja lisää creme fraichen joukkoon. Dippi kannattaa tehdä etukäteen ja antaa sen maustua muutama tunti jääkaapissa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!