Kanafileitä ja pikkelöityä kesäkurpitsaa

Kanafileitä ja pikkelöityä kesäkurpitsaa

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

30

minutes

Kesäkurpitsa kuuluu loppukesän sadonkorjuukauteen. Tällä kertaa se on saanut ylleen mausteita ja rinnalleen kanafileitä. Kevyttä ja helposti valmistuvaa grilliruokaa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kanafileitä (maustamaton) tai 200 g tofua

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 tl chilihiutaleita

  • 1 tl mustapippuria

  • 2 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • Pikkelöidyt kesäkurpitsat naisen annos
  • 300 g kesäkurpitsaa

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • 1 tl erytritolia

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl chilihiutaleita

  • tuoretta timjamia

  • lisäksi
  • paprikaa

  • miehen annos
  • 300 g kanafileitä (maustamaton) tai 300 g tofua

  • 30 g oliiviöljyä

  • 2 tl chilihiutaleita

  • 1 tl mustapippuria

  • 3 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • Pikkelöidyt kesäkurpitsat miehen annos
  • 400 g kesäkurpitsaa

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1 ½ rkl valkoviinietikkaa

  • 1 tl erytritolia

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl chilihiutaleita

  • tuoretta timjamia

  • lisäksi
  • paprikaa

Ohjeet

  • Sekoita kanafileille tai tofulle tarkoitettu oliiviöljy ja mausteet keskenään. Hiero seos kanafileiden tai tofun päälle ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti tai useampi tunti jääkaapissa. Paista kanafileet tai tofu grillissä tai pannulla kypsäksi.
  • Valmista kesäkurpitsat juuri ennen tarjoilua. Leikkaa juustohöylällä kesäkurpitsasta siivuja. Sekoita oliiviöljy, valkoviinietikka, erytritoli ja mausteet keskenään ja lisää sinne kesäkurpitsaviipaleet. Anna maustua hetki.
  • Tarjoile annos kuutioitujen paprikoiden kanssa.
  • Syö tällä aterialla puolet kanasta tai tofusta ja kesäkurpitsasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!