Paistettua kukkakaalta, tofua ja tyrnihilloketta
2
Annosta30
minutesPaahdettu kukkakaali, marinoitu tofu ja herkullinen tyrnihilloke yhdistyvät tässä reseptissä luoden makumaailman, joka on täynnä kontrasteja ja yllätyksiä. Paistettu kukkakaalin maku on miellyttävä, tofun tasoittaa makuja ja tyrnihilloke tuo siihen makean kirpeää raikkautta.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 kukkakaali
2 rkl soijakastiketta
20 g oliiviöljyä
1 tl valkopippuria
- paistettu tofu naisen annos
200 g tofua (jalotofu, marinoitua)
20 g oliiviöljyä
- Tyrnihilloke naisen annos
2 dl tyrnimarjoja
1 -2 tl psylliumia
2 rkl erytritolia
- lisäksi
salaattia
kirsikkatomaatteja
- miehen annos
1 iso kukkakaali
2 rkl soijakastiketta
30 g oliiviöljyä
1 tl valkopippuria
- tofu miehen annos
300 g tofua (jalotofu, marinoitua)
30 g oliiviöljyä
- Tyrnihilloke miehen annos
2 dl tyrnimarjoja
1 -2 tl psylliumia
2 rkl erytritolia
- lisäksi
salaattia
kirsikkatomaatteja
Ohjeet
- Valmista kukkakaalipihvit. Leikkaa kukkakaali noin sentin siivuiksi. Kantaosa pitää siivut hyvin kasassa, joten osa kukkakaalista voi olla paloina. Kaada astiaan soijakastike, oliiviöljy ja valkopippuri ja laita kukkakaalit siihen marinoitumaan. Paista kukkakaalit grillissä tai uunissa foliovuoassa valellen niille oliiviöljyä.
- Tee tyrnihilloke sekoittamalla blenderissä sekaisin kaikki ainekset ja kaada astiaan tekeytymään.
- Leikkaa tofu siivuiksi ja paista grillissä tai pannulla valellen siihen oliiviöljyä.
- Lisää salaatinlehdet ja kirsikkatomaatit tarjoiluvaiheessa.
- Syö tällä aterialla puolet tofusta, kukkakaalista ja hillokkeesta.