Hunajainen raejuustojäätelö

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

3

hours 

Uskomatonta mutta totta raejuustostosta tosiaankin saa tehtyä jäätelöä! Tähän jäätelöön makeutta tuo hunaja ja hiven suklaata. Tätä kannattaa kokeilla!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 500 g raejuustoa

  • 40 g maapähkinävoita

  • 40 g hunajaa

  • 20 g tummaa suklaata (70%)

  • miehen annos
  • 800 g raejuustoa

  • 60 g maapähkinävoita

  • 60 g hunajaa

  • 30 g tummaa suklaata (70%)

Ohjeet

  • Soseuta raejuusto sileäksi tahnaksi sauvasekoittimella. Mausta hunajalla.
  • Kääntele maapähkinävoi raejuustomassan joukkoon.
  • Lusikoi massa pieneen pakastusta kestävään rasiaan. Tasoita pinta ja tee halutessasi marmorikuvio maapähkinävoista. Koristele raastetulla suklaalla.
  • Peitä rasia kannella tai kelmulla. Pakasta 2-3 tuntia tai kunnes massa on jäätynyt. Anna jäätelön pehmetä pöydällä hetki ennen tarjoamista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!