Hunajainen raejuustojäätelö
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
3
hoursUskomatonta mutta totta raejuustostosta tosiaankin saa tehtyä jäätelöä! Tähän jäätelöön makeutta tuo hunaja ja hiven suklaata. Tätä kannattaa kokeilla!
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
500 g raejuustoa
40 g maapähkinävoita
40 g hunajaa
20 g tummaa suklaata (70%)
- miehen annos
800 g raejuustoa
60 g maapähkinävoita
60 g hunajaa
30 g tummaa suklaata (70%)
Ohjeet
- Soseuta raejuusto sileäksi tahnaksi sauvasekoittimella. Mausta hunajalla.
- Kääntele maapähkinävoi raejuustomassan joukkoon.
- Lusikoi massa pieneen pakastusta kestävään rasiaan. Tasoita pinta ja tee halutessasi marmorikuvio maapähkinävoista. Koristele raastetulla suklaalla.
- Peitä rasia kannella tai kelmulla. Pakasta 2-3 tuntia tai kunnes massa on jäätynyt. Anna jäätelön pehmetä pöydällä hetki ennen tarjoamista.