Katkarapu-kaalisalaatti
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
20
minutesKäytetyt mausteet tekevät kaalisalaatista raikkaan ja keveän. Jos korianteri ei kuulu suosikkeihisi, sen voi jättää hyvin pois.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g katkarapuja
300 g kaalia suikaleina
½ sitruunan mehu
½-1 tl chilihiutaleita
2 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1 tl suolaa
20 g seesaminsiemeniä
20 g oliiviöljyä
(tuoretta korianteria)
- miehen annos
400 g katkarapuja
400 g kaalia suikaleina
½-1 sitruunan mehu
½-1 tl chilihiutaleita
2 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1 tl suolaa
30 g seesaminsiemeniä
30 g oliiviöljyä
(tuoretta korianteria)
Ohjeet
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja purista sitruunan mehu.
- Sekoita ja puristele sitruuna hyvin kaalin joukkoon. Sekoita joukkoon seesaminsiemenet.
- Yhdistä keskenään chilihiutaleet, raastettu inkivääri, suola ja öljy. Kaada seos kaalin joukkoon.
- Lisää katkaravut ja silputtu korianteri.
- Syö tällä aterialla puolet salaatista.