Katkarapu-kaalisalaatti

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Käytetyt mausteet tekevät kaalisalaatista raikkaan ja keveän. Jos korianteri ei kuulu suosikkeihisi, sen voi jättää hyvin pois.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g katkarapuja

  • 300 g kaalia suikaleina

  • ½ sitruunan mehu

  • ½-1 tl chilihiutaleita

  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 1 tl suolaa

  • 20 g seesaminsiemeniä

  • 20 g oliiviöljyä

  • (tuoretta korianteria)

  • miehen annos
  • 400 g katkarapuja

  • 400 g kaalia suikaleina

  • ½-1 sitruunan mehu

  • ½-1 tl chilihiutaleita

  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 1 tl suolaa

  • 30 g seesaminsiemeniä

  • 30 g oliiviöljyä

  • (tuoretta korianteria)

Ohjeet

  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja purista sitruunan mehu.
  • Sekoita ja puristele sitruuna hyvin kaalin joukkoon. Sekoita joukkoon seesaminsiemenet.
  • Yhdistä keskenään chilihiutaleet, raastettu inkivääri, suola ja öljy. Kaada seos kaalin joukkoon.
  • Lisää katkaravut ja silputtu korianteri.
  • Syö tällä aterialla puolet salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!