Pannumelanzane tonnikalalla

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Melanzane valmistuu myös helposti pannulla. Kun melanzaneen lisää tonnikalan on se täydellinen ateria.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 munakoisoa

  • 400 g tonnikalaa vedessä

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tlk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa

  • n. 1 dl vettä

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • 1 rkl tomaattisosetta tai tomaattipyreetä

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 125 g mozzarellaa

  • miehen annos
  • 3 munakoisoa

  • 600 g tonnikalaa vedessä

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tlk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa

  • n. 1 1/2 dl vettä

  • 2 rkl valkoviinietikkaa

  • 2 rkl tomaattisosetta tai tomaattipyreetä

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 180 g mozzarellaa

Ohjeet

  • Leikkaa munakoisoista kova kanta pois ja leikkaa munakoisot noin 2 cm x 2 cm kuutioiksi.
  • Paista munakoisokuutioita öljyssä kasarissa niin, että ruskistuvat joka puolelta. Tähän menee noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon valkosipuli ja kuullota hetki.
  • Lisää kasariin tomaatit, viinietikka, tomaattisose sekä mausteet. Voit huuhtaista tomaattitölkit pienellä määrällä vettä ja kaataa ne joukkoon. Painele kokonaiset tomaatit lastalla murskaksi. Lisää lopuksi tonnikala.
  • Anna melanzanen kiehua hiljalleen ilman kantta noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon 1/2 dl hienonnettua basilikaa.
  • Revi mozzarellapallosta suupalan kokoisia paloja ja lisää ne melanzanen pinnalle. Kuumenna ja viimeistele basilikalla.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa melanzanesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!