Kanakorma-kasvispannu

Annoksia

3

Annosta
Aktiivinen valmistusaika

20

minutes
Kokonaisvalmistusaika

1

hour 

20

minutes

Kanakorma hurmaa muhevuudellaan ja makujen täyteläisyydellä. Maut vain syvenevät seuraavaan päivään.


OIKOPOLKU: voit vaihtaa tuoreet kasvikset kasvissekoitukseen esim. wok-sekoitukset sopii hyvin naisen annos 500 g / miehen annos 800 g

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kukkakaalia

  • 1 kesäkurpitsa

  • 250 g tuoreita tomaatteja

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 porkkana

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 dl vettä

  • 1 tl garam masalaa

  • 1 tl juustokuminaa

  • 1/2 tl cayannepippuria

  • 1 tl suolaa

  • 300 g kanan fileesuikaleita tai 120 g soijasuikaletta

  • 200 g kookosmaitoa (8%)

  • miehen annos
  • 300 g kukkakaalia

  • 1 kesäkurpitsa

  • 350 g tuoreita tomaatteja

  • 1 sipuli

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 1 porkkana

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 1/2 dl vettä

  • 1 1/2 tl garam masalaa

  • 1 tl juustokuminaa

  • 1/2 tl cayannepippuria

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 450 g kanan fileesuikaleita tai 180 g soijasuikaletta

  • 300 g kookosmaitoa (8%)

Ohjeet

  • Pilko sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuutioi kesäkurpitsa.
  • Kaada isoon kattilaan tai pannuun öljy, sipulit ja kesäkurpitsakuutiot. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet.
  • Poista kukkakaalista lehdet ja kova kanta. Leikkaa kukkakaali ohuiksi siivuiksi.
  • Pilko tomaatit kahdeksaan osaan.
  • Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.
  • Lisää kukkakaalit, tomaatit ja porkkanaraaste sipulien sekaan.
  • Lisää suola, garam masala, juustokumina ja cayannepippuri sekä vesi vielä vihannesten päälle.
  • Anna hetken porista matalalla lämmöllä ja lisää kanasuikaleet tai liotettu soijasuikaleet. Sekoita hyvin.
  • Annan hautua noin 30 minuuttia välillä hämmennellen. Jos korma kuivahtaa voit lisätä vähän vettä.
  • Kaada lopuksi kormaan kookosmaito ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa tai mausteita.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa kanakormasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!