Kanakorma-kasvispannu
3
Annosta20
minutes1
hour20
minutesKanakorma hurmaa muhevuudellaan ja makujen täyteläisyydellä. Maut vain syvenevät seuraavaan päivään.
OIKOPOLKU: voit vaihtaa tuoreet kasvikset kasvissekoitukseen esim. wok-sekoitukset sopii hyvin naisen annos 500 g / miehen annos 800 g
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g kukkakaalia
1 kesäkurpitsa
250 g tuoreita tomaatteja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 dl vettä
1 tl garam masalaa
1 tl juustokuminaa
1/2 tl cayannepippuria
1 tl suolaa
300 g kanan fileesuikaleita tai 120 g soijasuikaletta
200 g kookosmaitoa (8%)
- miehen annos
300 g kukkakaalia
1 kesäkurpitsa
350 g tuoreita tomaatteja
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
30 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 1/2 dl vettä
1 1/2 tl garam masalaa
1 tl juustokuminaa
1/2 tl cayannepippuria
1 1/2 tl suolaa
450 g kanan fileesuikaleita tai 180 g soijasuikaletta
300 g kookosmaitoa (8%)
Ohjeet
- Pilko sipulit ohuiksi viipaleiksi.
- Kuutioi kesäkurpitsa.
- Kaada isoon kattilaan tai pannuun öljy, sipulit ja kesäkurpitsakuutiot. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet.
- Poista kukkakaalista lehdet ja kova kanta. Leikkaa kukkakaali ohuiksi siivuiksi.
- Pilko tomaatit kahdeksaan osaan.
- Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.
- Lisää kukkakaalit, tomaatit ja porkkanaraaste sipulien sekaan.
- Lisää suola, garam masala, juustokumina ja cayannepippuri sekä vesi vielä vihannesten päälle.
- Anna hetken porista matalalla lämmöllä ja lisää kanasuikaleet tai liotettu soijasuikaleet. Sekoita hyvin.
- Annan hautua noin 30 minuuttia välillä hämmennellen. Jos korma kuivahtaa voit lisätä vähän vettä.
- Kaada lopuksi kormaan kookosmaito ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa tai mausteita.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa kanakormasta.