Evässalaatti tonnikalalla ja chilikastikkeella

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Ruokaisa salaatti on helppo ottaa mukaan vaikka retkelle tai töihin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 ruukku salaattia

  • 2 keitettyä porkkanaa

  • 2 keitettyä kananmunaa

  • 100 g tonnikalaa

  • 1 paprika

  • pätkä purjoa

  • ripaus suolaa

  • kastike naisen annos
  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 1/2 tl srirachaa

  • ripaus suolaa

  • miehen annos
  • 1 ruukku salaattia

  • 3 keitettyä porkkanaa

  • 3 keitettyä kananmunaa

  • 150 g tonnikalaa

  • 1 paprika

  • pätkä purjoa

  • ripaus suolaa

  • kastike miehen annos
  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 1 tl srirachaa

  • ripaus suolaa

Ohjeet

  • Keitä porkkanat.
  • Pilko porkkanat, paprika ja kananmunat.
  • Suikaloi purjo.
  • Jos haluat tehdä valmiit annokset, niin ota kaksi kulhoa.
  • Revi salaatti puoliksi kahteen kulhoon. Voit halutessasi asetella salaatin reuneille, niin että ainekset tulee raidoiksi tai korkeaan kulhoon päällekkäin.
  • Lisää kananmunat, porkkanat, paprika ja tonnikala puoliksi kahteen kulhoon. Voi ripsauttaa vähän suolaa kananmunan ja porkkanan päälle.
  • Ripottele purjoa ainesten päälle.
  • Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon sriracha.
  • Lisää kastike salaattiin.
  • Syö tällä aterialla toinen salaateista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!