Evässalaatti tonnikalalla ja chilikastikkeella
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
20
minutesRuokaisa salaatti on helppo ottaa mukaan vaikka retkelle tai töihin.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 ruukku salaattia
2 keitettyä porkkanaa
2 keitettyä kananmunaa
100 g tonnikalaa
1 paprika
pätkä purjoa
ripaus suolaa
- kastike naisen annos
100 g turkkilaista jogurttia
1/2 tl srirachaa
ripaus suolaa
- miehen annos
1 ruukku salaattia
3 keitettyä porkkanaa
3 keitettyä kananmunaa
150 g tonnikalaa
1 paprika
pätkä purjoa
ripaus suolaa
- kastike miehen annos
150 g turkkilaista jogurttia
1 tl srirachaa
ripaus suolaa
Ohjeet
- Keitä porkkanat.
- Pilko porkkanat, paprika ja kananmunat.
- Suikaloi purjo.
- Jos haluat tehdä valmiit annokset, niin ota kaksi kulhoa.
- Revi salaatti puoliksi kahteen kulhoon. Voit halutessasi asetella salaatin reuneille, niin että ainekset tulee raidoiksi tai korkeaan kulhoon päällekkäin.
- Lisää kananmunat, porkkanat, paprika ja tonnikala puoliksi kahteen kulhoon. Voi ripsauttaa vähän suolaa kananmunan ja porkkanan päälle.
- Ripottele purjoa ainesten päälle.
- Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon sriracha.
- Lisää kastike salaattiin.
- Syö tällä aterialla toinen salaateista.