Kassler-pata
4
Annosta4
hoursKassler-pata paranee mitä kauemmin sitä malta hauduttaa. Tämä ruoka lämmittää viileinä talvipäivinä!
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
400 g kassleria tai 400 g tofua
1 sipuli
1 paprika
2 palsternakkaa
1 purkki kuorittuja tomaatteja
2 dl vettä
2 tl piparjuuritahnaa tai piparjuurta raastettuna
1 laakerinlehti
1 lihaliemikuutio
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl kanelia
lehtipersiljaa
- miehen annos
600 g kassleria tai 600 g tofua
2 sipulia
2 paprikaa
3 palsternakkaa
1 purkki kuorittuja tomaatteja
3 dl vettä
3 tl piparjuuritahnaa tai piparjuurta raastettuna
2 laakerinlehteä
1 1/2 lihaliemikuutiota
2 rkl punaviinietikkaa
1 1/2 tl suolaa
1 1/2 tl mustapippuria
1 1/2 tl kanelia
lehtipersiljaa
Ohjeet
- Pilko ja kuori sipulit sekä palsternakat.
- Poista paprikoista siemenkodat ja kannat sekä pilko pieniksi.
- Kuutioi kassler tai tofu ja laita isoon pataan.
- Lisää vihannekset, kuoritut tomaatit, piparjuuri sekä mausteet.
- Murustele lihaliemikuutio joukkoon, sekä lisää punaviinietikka ja vesi.
- Silppua tuore lehtipersilja padan päälle.
- Hämmennä kaikki sekaisin.
- Laita uuniin 140 asteeseen vähintään 2 tunniksi tai vaikka leivinuuniin tai takkaan miedolle lämmölle. Hauduttele niin kauan että liha on mureaa ja kasvikset pehmenneet.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa padasta.