Parsakaaliomeletti
1
Annosta15
minutesParsakaalin rpsakkuus ja munakkaan pehmeys tekevät tästä omeletista herkullisen vaihtoehdon niin kasvissyöjille kuin kaikille ruoasta nauttiville. Tsatsiki tyyppinen kastike kruunaa kokonaisuuden. Kastike on parhaimmillaan, jos sen annetaan maustua yön yli.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
100 g parsakaalia
5 g oliiviöljyä
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippiria
1 tl fenkolinsiemeniä
15 g juustoraastetta (10 %)
- päälle naisen annos
60 g kermaviiliä (6 %)
5 cm pätkä kurkkua
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/2 kpl salottisipulia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
- miehen annos
130 g parsakaalia
10 g oliiviöljyä
3 kananmunaa
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippiria
1 tl fenkolinsiemeniä
25 g juustoraastetta (10 %)
- Päälle miehen annos
100 g kermaviiliä (6 %)
7 cm pätkä kurkkua pieninä paloina
1/2-1 tl valkosipulijauhetta
1/2 kpl salottisipulia silputtuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Ohjeet
- Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja paista hetki öljyssä. Yhdistä keskenään kananmunat ja mausteet ja lisää parsakaalin joukkoon. Lisää päälle juustoraaste.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin.
- Syö omeletti kastikkeen kanssa.