Jouluinen aamupalajuustokakku
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
1
hourJouluinen aamupalajuustokakku on yhdistää joulunajan suosikit, kuten mantelit ja kanelin, tuoden joulun tunnelman suoraan aamiaispöytään. Resepti on helppo valmistaa vaikka edellisenä iltana ja nauttia aamulla. Sopii myös jälkiruuaksi joulupöytään.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
40 g manteleita
60 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g rahkaa
1 tl vaniljajauhetta
1 tl kanelia
makeutukseen esim. erytritolia
1 tl psylliumia
Päälle 120 g persimonia paloina
- miehen annos
100 g maustamatonta tuorejuustoa
60 g manteleita
500 g rahkaa
1,5 tl vaniljajauhetta
1,5 tl kanelia
makeutukseen esim. erytritolia
1 tl psylliumia
Päälle 200 g persimonia paloina
Ohjeet
- Murskaa mantelit ja jaa ne kahteen tarjoilukulhoon.
- Mittaa erilliseen kulhoon maustamaton tuorejuusto, mausteet, makeutus ja rahka. Sekoita tasaiseksi. Jaa seos kulhoihin mantelirouheen päälle.
- Pilko persimon pieniksi paloiksi ja jaa rahka-tuorejuustoseoksen päälle kulhoihin. Anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli.
- Syö tällä aterialla puolet.