Jouluinen aamupalajuustokakku

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Jouluinen aamupalajuustokakku on yhdistää joulunajan suosikit, kuten mantelit ja kanelin, tuoden joulun tunnelman suoraan aamiaispöytään. Resepti on helppo valmistaa vaikka edellisenä iltana ja nauttia aamulla. Sopii myös jälkiruuaksi joulupöytään.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 40 g manteleita

  • 60 g maustamatonta tuorejuustoa

  • 300 g rahkaa

  • 1 tl vaniljajauhetta

  • 1 tl kanelia

  • makeutukseen esim. erytritolia

  • 1 tl psylliumia

  • Päälle 120 g persimonia paloina

  • miehen annos
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa

  • 60 g manteleita

  • 500 g rahkaa

  • 1,5 tl vaniljajauhetta

  • 1,5 tl kanelia

  • makeutukseen esim. erytritolia

  • 1 tl psylliumia

  • Päälle 200 g persimonia paloina

Ohjeet

  • Murskaa mantelit ja jaa ne kahteen tarjoilukulhoon.
  • Mittaa erilliseen kulhoon maustamaton tuorejuusto, mausteet, makeutus ja rahka. Sekoita tasaiseksi. Jaa seos kulhoihin mantelirouheen päälle.
  • Pilko persimon pieniksi paloiksi ja jaa rahka-tuorejuustoseoksen päälle kulhoihin. Anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!