Kana-aurajuusto-kranssisalaatti
2
Annosta15
minutesSinihomejuuston ja päärynän liitto toimii aina. Tämä näyttävä salaatti valmistuu nopeasti vaikka illanistujaisiin tarjottavaksi tai sitten itselle lounaaksi.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 pussi baby-pinaattia
1 päärynä
200 g kanaa (esim. vuolukanaa tai leikkelettä) tai 200 g vege-leikkelettä esim. Bon soya tai Muu
60 g sinihomejuustoa (esim. Aura)
1/2 dl granaattiomenansiemeniä
- kastike naisen annos
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
- miehen annos
1 pussi baby-pinaattia
1 päärynä
300 g kanaa (esim. vuolukanaa tai leikkelettä) tai 300 g vege-leikkelettä esim. Bon soya tai Muu
90 g sinihomejuustoa (esim. Aura)
2/3 dl granaattiomenansiemeniä
- kastike miehen annos
15 g oliivi- tai rypsiöljyä
3 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
Ohjeet
- Huuhdo ja valuta pinaatti. Paloittele juustot. Pese ja viipaloi päärynät.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
- Varaa salaatille suuri pyöreä vati.
- Nosta kastike pienessä kulhossa vadin keskelle.
- Asettele pinaattia kulhon ympärille. Laita kanaa / leikkelettä, juustopaloja ja päärynäviipaleita tasaisesti salaatin päälle. Ripottele pinnalle granaattiomenan siemeniä.
- Syö tällä aterialla puolet salaatista.