Jouluinen pannacotta

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

3

hours 

Jouluinen pannacotta sopii hyvin vaikka joulun jälkiruuaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • 5 dl kuohukermaa

  • 2 liivatelehteä

  • 1 kanelitanko

  • 1 tähtianis

  • ripaus neilikkaa ja pomeranssinkuorta

  • 3 rkl erytritolia

  • päälle marjoja

Ohjeet

  • Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
  • Kiehauta kerma ja mausteet. Lisää erytritoli.
  • Jäähdytä hieman. Poista tähtianis ja kanelitanko.
  • Purista kevyesti liivatelehdistä ylimääräinen vesi. Lisää kermaan liivatelehdet.
  • Anna lehtien sulaa, älä enää kiehuta.
  • Sekoita kunnolla ja kaada seos laseihin.
  • Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
  • Lisää marjat päälle ennen tarjoilua.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!