Chorizopaella

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Herkullinen chorizopaella on täynnä makuja. Riisi korvataan rouhitulla kukkakaalilla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 100 g chorizomakkaraa tai 80 g Mifu-suikaletta

  • 200 g kanasuikaletta tai 160 g Mifu-suikaletta

  • 300 g kukkakaalia

  • 1 paprika

  • 1 sipuli

  • 100 g herneenpalkoja (pakaste)

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 400 g tomaattimurskaa

  • 150 g kasvisrasvasekoitetta (4 %)

  • 1 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • 20 g oliiviöljyä

  • miehen annos
  • 150 g chorizomakkaraa tai 125 g Mifu-suikaletta

  • 300 g kanasuikaletta tai 250 g Mifu-suikaletta

  • 400 g kukkakaalia

  • 1 paprika

  • 1 sipuli

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 150 g herneenpalkoja (pakaste)

  • 500 g tomaattimurskaa

  • 300 g kasvisrasvasekoitetta (4 %)

  • 1 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • 30 g oliiviöljyä

Ohjeet

  • Paista kanasuikaleet ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
  • Suikaloi paprikat ja sipulit. Sekoita astiassa keskenään oliiviöljy, herneenpalot, paprika ja sipuli. Lisää joukkoon mustapippuri ja suola.
  • Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi, lähes muruiksi ja kaada leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.
  • Pilko chorizo. Sekoita tomaattimurska ja kasvisrasvasekoite. Kaada vuokaan kukkakaalin päälle. Lisää vihannekset, kanasuikaleet sekä makkarat tai Mifut.
  • Paista 200 asteessa n. 35 min.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa paellasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!