Chorizopaella
3
Annosta45
minutesHerkullinen chorizopaella on täynnä makuja. Riisi korvataan rouhitulla kukkakaalilla.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
100 g chorizomakkaraa tai 80 g Mifu-suikaletta
200 g kanasuikaletta tai 160 g Mifu-suikaletta
300 g kukkakaalia
1 paprika
1 sipuli
100 g herneenpalkoja (pakaste)
1 valkosipulin kynsi
400 g tomaattimurskaa
150 g kasvisrasvasekoitetta (4 %)
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
20 g oliiviöljyä
- miehen annos
150 g chorizomakkaraa tai 125 g Mifu-suikaletta
300 g kanasuikaletta tai 250 g Mifu-suikaletta
400 g kukkakaalia
1 paprika
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
150 g herneenpalkoja (pakaste)
500 g tomaattimurskaa
300 g kasvisrasvasekoitetta (4 %)
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
30 g oliiviöljyä
Ohjeet
- Paista kanasuikaleet ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
- Suikaloi paprikat ja sipulit. Sekoita astiassa keskenään oliiviöljy, herneenpalot, paprika ja sipuli. Lisää joukkoon mustapippuri ja suola.
- Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi, lähes muruiksi ja kaada leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.
- Pilko chorizo. Sekoita tomaattimurska ja kasvisrasvasekoite. Kaada vuokaan kukkakaalin päälle. Lisää vihannekset, kanasuikaleet sekä makkarat tai Mifut.
- Paista 200 asteessa n. 35 min.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa paellasta.