Paahdettu paprikakeitto
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
1
hourPaahdetuista paprikoista syntyy aivan ihana keitto.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
4-5 isoa punaista tai oranssia paprikaa
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
20 g oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
ripaus mustapippuria
4 dl vettä
1 tl oreganoa
120 g Koskenlaskija ruoka & dippi
- päälle naisen annos
500 g raejuustoa
- miehen annos
5-6 isoa punaista tai oranssia paprikaa
3 sipulia
5 valkosipulinkynttä
30 g oliiviöljyä
1 1/3 tl suolaa
1 1/3 tl paprikajauhetta
ripaus mustapippuria
4 dl vettä
1 1/3 tl oreganoa
180 g Koskenlaskija ruoka & dippi
- päälle miehenannos
800 g raejuustoa
Ohjeet
- Poista paprikoista kanta ja siemenet ja leikkaa ne reiluksi paloiksi. Lohko sipulit ja kuori valkosipulinkynnet.
- Levitä kasvikset leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Lisää pinnalle oliiviöljy ja paahda kasviksia 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä.
- Lusikoi paahtuneet kasvikset pelliltä kattilaan ja lisää kaikki muut keiton raaka-aineet. Soseuta sauvasekoittimella (jos ei sinulla ole sauvasekoitinta voit laittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen) ja kiehauta. Hauduta muutama minuuttia ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.
- Jos keitto jää liian paksuksi, lisää vettä.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa keitosta ja raejuustosta.