Paahdettu paprikakeitto

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Paahdetuista paprikoista syntyy aivan ihana keitto.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 4-5 isoa punaista tai oranssia paprikaa

  • 2 sipulia

  • 4 valkosipulinkynttä

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl paprikajauhetta

  • ripaus mustapippuria

  • 4 dl vettä

  • 1 tl oreganoa

  • 120 g Koskenlaskija ruoka & dippi

  • päälle naisen annos
  • 500 g raejuustoa

  • miehen annos
  • 5-6 isoa punaista tai oranssia paprikaa

  • 3 sipulia

  • 5 valkosipulinkynttä

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1 1/3 tl suolaa

  • 1 1/3 tl paprikajauhetta

  • ripaus mustapippuria

  • 4 dl vettä

  • 1 1/3 tl oreganoa

  • 180 g Koskenlaskija ruoka & dippi

  • päälle miehenannos
  • 800 g raejuustoa

Ohjeet

  • Poista paprikoista kanta ja siemenet ja leikkaa ne reiluksi paloiksi. Lohko sipulit ja kuori valkosipulinkynnet.
  • Levitä kasvikset leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Lisää pinnalle oliiviöljy ja paahda kasviksia 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä.
  • Lusikoi paahtuneet kasvikset pelliltä kattilaan ja lisää kaikki muut keiton raaka-aineet. Soseuta sauvasekoittimella (jos ei sinulla ole sauvasekoitinta voit laittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen) ja kiehauta. Hauduta muutama minuuttia ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.
  • Jos keitto jää liian paksuksi, lisää vettä.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa keitosta ja raejuustosta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!