Parsakaali-kana-gratiini

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tämä gratiini on maukas ja valmistuu helposti ja nopeasti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 100 g kanapekonia tai 80 g Mifu-suikaleita

  • 200 g kanafileitä tai 160 g Mifu-suikaleita

  • 1 parsakaali pilkottuna

  • 1 punasipuli pilkottuna

  • 200 g kasvirasvasekoitetta (4 %)

  • 80 g juustoa raastettuna (Arlan Kepeä Kadett 5 %)

  • Lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia

  • miehen annos
  • 150 g kanapekonia tai 120 g Mifu-suikaleita

  • 300 g kanafileitä tai 240 g Mifu-suikaleita

  • 1 parsakaali pilkottuna

  • 2 punasipulia pilkottuna

  • 300 g kasvirasvasekoitetta (4 %)

  • 120 g juustoa raastettuna (Arlan Kepeä Kadett 5 %)

  • Lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia

Ohjeet

  • Leikkaa kanapekoni ja kanafileet paloiksi (tai Mifu-suikaleet) ja paista hetki pannulla. Lisää mukaan parsakaali ja punasipuli. Paista noin 3-5 minuuttia ja kaada ainekset vuokaan.
  • Sekoita keskenään juustoraaste ja kasvirasvasekoite. Paista uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatin, tomaatin ja kurkun kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!