Marinoidut katkaravut ja avokado-vihersalaatti

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Katkaravut saavat päälleen makua pirskahtelevan marinadin ja yhdessä vihersalaatin kanssa näistä tulee upea raikas yhdistelmä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos marinoituja katkarapuja
  • 300 g katkarapuja

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 sitruunan mehu

  • 2 vartta kevätsipulia

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1/2 tl chilirouhetta

  • naisen annos salaattia
  • 1 ruukku salaattia

  • 140 g avokadoa

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • 1/2 ruukkua minttua

  • 1 limen mehu

  • 1 tl omenaviinietikkaa

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria tai limepippuria

  • miehen annos marinoituja katkarapuja
  • 400 g katkarapuja

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 sitruunan mehu

  • 3 vartta kevätsipulia

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1/2 tl chilirouhetta

  • miehen annos salaattia
  • 1 ruukku salaattia

  • 200 g avokadoa

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 1/2 ruukkua minttua

  • 1 limen mehu

  • 1 tl omenaviinietikkaa

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria tai limepippuria

Ohjeet

  • Ota katkaravut sulamaan muutamaa tuntia ennen ruuan valmistusta. Jos tämä on unohtunut voit sulattaa ne lämpimän veden alla.
  • Valmista marinadi. Purista sitruunan mehu kulhoon, lisää öljy, etikka ja mausteet. Pilko kevätsipulin varret. Sekoita marinadi ja kevätsipulisilppu katkarapujen kanssa. Jätä maustumaan.
  • Valmista salaatti. Revi salaatinlehdet. Kuutioi avokado ja pilko minttu sekä kirsikkatomaatit.
  • Sekoita kastike limen mehusta, etikasta ja öljystä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kasaa salaatin ainekset kulhoon ja kaada kastike päälle. Sekoittele hyvin.
  • Syö tällä aterialla puolet salaatista ja katkaravuista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!