Artisokka-juustosalaatti

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

15

minutes

Artisokan sydämet, salaattijuusto ja oliivit tuovat tähän salaattiin välimeren henkeä. Tämä on mukavan suolainen salaatti, joka sopii vaikka helteisen päivän lounaaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 100 g salaattisekoitusta

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • 100 g artisokan sydämiä (säilyke)

  • 300 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7%) fetan tyyppinen juusto

  • 70 g oliiveja

  • kastike naisen annos
  • 1/2 sitruunan mehu

  • 20 g oliiviöljyä

  • 2 rkl vaalea balsamiviinietikkaa

  • pieni ripaus suolaa ja mustapippuria

  • miehen annos
  • 150 g salaattisekoitusta

  • 250 g kirsikkatomaatteja

  • 140 g artisokan sydämiä (säilyke)

  • 450 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7%) fetan tyyppinen juusto

  • 100 g oliiveja

  • kastike miehen annos
  • 1 sitruunan mehu

  • 30 g oliiviöljyä

  • 3 rkl vaalea balsamiviinietikkaa

  • pieni ripaus suolaa ja mustapippuria

ohjeet

  • Valuta artisokan sydämistä ylimääräinen mausteliemi ja öljy pois.
  • Halkaise artisokan sydämet ja kirsikkatomaatit,
  • Yhdistä salaattisekoitus, kirsikkatomaati, artisokan sydämet, salaattijuusto ja oliivit.
  • Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
  • Valuta kastike salaatin päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!