Artisokka-juustosalaatti
3
annosta15
minutesArtisokan sydämet, salaattijuusto ja oliivit tuovat tähän salaattiin välimeren henkeä. Tämä on mukavan suolainen salaatti, joka sopii vaikka helteisen päivän lounaaksi.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
100 g salaattisekoitusta
150 g kirsikkatomaatteja
100 g artisokan sydämiä (säilyke)
300 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7%) fetan tyyppinen juusto
70 g oliiveja
- kastike naisen annos
1/2 sitruunan mehu
20 g oliiviöljyä
2 rkl vaalea balsamiviinietikkaa
pieni ripaus suolaa ja mustapippuria
- miehen annos
150 g salaattisekoitusta
250 g kirsikkatomaatteja
140 g artisokan sydämiä (säilyke)
450 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7%) fetan tyyppinen juusto
100 g oliiveja
- kastike miehen annos
1 sitruunan mehu
30 g oliiviöljyä
3 rkl vaalea balsamiviinietikkaa
pieni ripaus suolaa ja mustapippuria
ohjeet
- Valuta artisokan sydämistä ylimääräinen mausteliemi ja öljy pois.
- Halkaise artisokan sydämet ja kirsikkatomaatit,
- Yhdistä salaattisekoitus, kirsikkatomaati, artisokan sydämet, salaattijuusto ja oliivit.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
- Valuta kastike salaatin päälle.