Retiisi-ricottapihvit ja kurkkurelissi
3
annosta45
minutesTässä uudenlainen tapa käyttää retiisejä, noita ravitsevia ja iloisenvärisiä pikkupalleroita. Näitä pihvejä voisi kutsua melkein letuiksi. Pihvien kaveriksi valmistuu herkullinen kurkkurelissi.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
200 g tofua
15 retiisiä
2 kevätsipulinvartta
100 g ricottaa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
1 tl provencale-mausteseosta
1 tl psylliumia
öljyä paistamiseen
- kurkkurelissi naisen annos
1 kurkku
1 kevätsipuli
1 rkl sinappia
15 g majoneesia
2 tl omenasiiderietikkaa
ripaus suolaa
- lisäksi
salaattisekoitusta
- miehen annos
300 g tofua
20 retiisiä
3 kevätsipulinvartta
200 g ricottaa
3 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2 tl provencale-mausteseosta
2 tl psylliumia
öljyä paistamiseen
- kurkkurelissi miehen annos
1 1/2 kurkkua
2 kevätsipulia
1 1/2 rkl sinappia
25 g majoneesia
3 tl omenasiiderietikkaa
ripaus suolaa
- lisäksi
salaattisekoitusta
ohjeet
- Ensin tee kurkkurelissi. Pese ja kuutioi avomaankurkku. Hienonna kevätsipuli. Sekoita relissin aineet tasaiseksi seokseksi kulhossa. Anna relissin maustua kylmässä retiisipihvien valmistamisen ajan.
- Raasta retiisit ja hienonna kevätsipulit. Yhdistä kaikki pihvien ainekset kulhossa. Aja seos tasaiseksi taikinaksi sauva- tai tehosekoittimella. Anna vetäytyä noin 5 minuuttia.
- Paista pihvit öljyssä. Lettupannu on hyvä apu jos haluat pihveistä tasaisen kokoisia.
- Syö pihvit kurkkurelissin ja salaatin kanssa.