Kanaramen
3
annosta20
minutesRamen on alunperin japanilainen keittoruoka. Ramenista on tullut suosittua ympäri maailman sen helppouden ja variaatiomahdollisuuksien vuoksi. Tämä ramen valmistuu nopeasti riisinuudelista, lehtikaalista ja kanasta.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
75 g riisinuudelia
4 -6 lehtikaalin oksaa
20 g öljyä
ruukku korianteria
300 g kana leikkeitä tai 240 g Mifu-suikaleita
2 rkl soijakastiketta
1 rkl miriniä eli makeaa riisiviinietikkaa
- Liemi naisen sekä miehen annos
1 l vettä
2 rkl inkivääriä raastettuna
2 rkl misotahnaa
2 rkl jsoijakastiketta
1 ½ rkl miriniä
½ tl chilihiutaleita
- miehen annos
120 g riisinuudelia
6 -8 lehtikaalin oksaa
30 g öljyä
ruukku korianteria
450 g kana leikkeitä tai 375 g Mifu-suikaleita
3 rkl soijakastiketta
1 1/2 rkl miriniä eli makeaa riisiviinietikkaa
ohjeet
- Kiehauta vesi. Raasta inkivääri. Lisää liemiainekset kattilaan hautumaan 15 minuutiksi
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Marinoi kanaleikkeet tai Mifu-suikaleet soijalla ja mirinillä..
- Paista minuuttileikkeitä muutama minuutti molemmin puolin. Leikkaa kypsät leikkeet viipaleiksi.
- Leikkaa lehtikaalista pois paksut lehtiruodit. Silppua lehdet. Kuumenna öljy pannulla. Paista kaaleja kuumalla pannulla muutama minuutti.
- Annostele keittokulhoihin nuudelit. Lisää päälle lientä, lehtikaalia ja kanaviipaleita. Silppua päälle reilusti korianteria.