Aprikoosi-kurkkusalaatti juustovaahdolla

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

25

minutes

Tämän salaatin salaisuus on hapokas fetavaahto, joka levitetään muiden ainesten alle. Makeat aprikoosit marinoituvat maukkaiksi kurkkujen ja punasipulin kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 300 g aprikooseja

  • 1/2 kurkku

  • 1 punasipuli

  • 1 ruukku basilikaa

  • 60 g rucolaa

  • Kastike naisen annos
  • 30 g öljyä

  • 1 rkl omenaviinietikkaa

  • ripaus suolaa

  • juustovaahto naisen annos
  • 200 g salaattijuustoa rasvaa max. 7% (fetan tyyppinen juusto)

  • 150 g rahkajogurttia

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • miehen annos
  • 400 g aprikooseja

  • 1 kurkku

  • 1 punasipuli

  • 1 ruukku basilikaa

  • 100 g rucolaa

  • Kastike miehen annos
  • 45 g öljyä

  • 2 rkl omenaviinietikkaa

  • ripaus suolaa

  • juustovaahto miehen annos
  • 300 g salaattijuustoa rasvaa max. 7% (fetan tyyppinen juusto)

  • 250 g rahkajogurttia

  • 150 g turkkilaista jogurttia

ohjeet

  • Huuhtele ja halkaise aprikoosit. Poista kivet ja viipaloi puolikkaat. Huuhtele, halkaise ja viipaloi kurkku. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna basilika. Sekoita ainekset keskenään kulhossa.
  • Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele salaattiin.
  • Murenna juusto kulhoon. Vatkaa juusto ja jogurtit sähkövatkaimella vaahdoksi.
  • Levitä juustovaahto tarjoilulautasen pohjalle. Lisää päälle huuhdeltu rucola ja aprikoosisalaatti.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!