Mustaherukkapannacotta
Annokset
3
annostaValmistusaika
30
minutesKokonaisvalmistusaika
3
hoursRaikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Lisäämme pannacottaan proteiinijauhetta tuomaan makeutta ja proteiinia. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.
Koko määrässä on kolme naisen tai kaksi miehen annosta.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
300 g creme fraiche 12%
250 g rahkajogurttia
2 dl soseusettua mustaherukkaa tai makeuttamatonta mustaherukkamehua
2 tl agar agaria
30 g vaniljanmakuista proteiinijauhetta
erytritolia makeutukseen
koristeluun mustaherukoita
ohjeet
- Yhdistä kattilassa creme fraiche, jogurtti, mustaherukkasose, agar agar ja proteiinijauhe.
- Voit ajaa seoksen tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Maista ja lisää tarvittaessa makeutusta erytritolilla.
- Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä kaksi minuuttia koko ajan sekoittaen. Seos palaa helposti pohjaan, niin keittele miedolla lämpötilalla koko ajan vispaten.
- Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.