Halloumikanaa ja remouladea pinaattipedillä

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Remoulade-kastike on maukas kastike joka sopii monelle eli ruualle, esimerkiksi kanalle tai kalalle. Tähän ateriaan voit joko grillat tai paistaa pannulla kanan, halloumin ja kesäkurpitsan. Tämä ateria on koostettu niin että osa proteiinista tulee halloumista ja osa kanasta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 200 g kanan paistileikkeitä tai 200 g tofua

  • 200 g halloumia

  • 1 kesäkurpitsa

  • 10 g öljyä

  • suolaa

  • sitruunapippuria

  • 100 g pinaattia

  • remoulade naisen annos
  • 1 salottisipuli

  • 1 suolakurkku (makeuttamaton esim. venäläinen suolakurkku)

  • 2 rkl kapriksia

  • 2 rkl tuoretta (lehti)persiljaa hienonnettuna

  • 1 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

  • 45 g majoneesia

  • 1 1/2 rkl Dijonsinappia

  • 1/2 tl valkoviinietikkaa

  • 1/4 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 300 g kanan paistileikkeitä tai 300 g tofua

  • 300 g halloumia

  • 1 kesäkurpitsa

  • 15 g öljyä

  • suolaa

  • sitruunapippuria

  • 150 g pinaattia

  • remoulade miehen annos
  • 1 salottisipuli

  • 1 suolakurkku (makeuttamaton esim. venäläinen suolakurkku)

  • 3 rkl kapriksia

  • 3 rkl tuoretta (lehti)persiljaa hienonnettuna

  • 1 1/2 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

  • 75 g majoneesia

  • 2 rkl Dijonsinappia

  • 1 tl valkoviinietikkaa

  • 1/3 tl mustapippuria

ohjeet

  • Teen ensin remoulade. Hienonna kuorittu sipuli, suolakurkut, kaprikset, persilja ja ruohosipuli mahdollisimman pieniksi.
  • Puristele kapriksista ja suolakurkuista ylimääräinen neste pois käsin tai lävikössä lusikan avulla.
  • Sekoita majoneesi, sinappi ja etikka tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon hienonnetut raaka-aineet ja sekoita. Mausta mustapippurilla ja laita jääkaappiin maustumaan.
  • Mausta paistileikkeet tai tofut suolalla ja sitruunapippurilla. Huom. muista kuivata tofu talouspaperilla ensin.
  • Jos grillaat tofun, kanan tai tofun sekä keskurpitsan, niin tee niistä siivuja mitkä on helppo grillata. Jos paistat pannulla voit kuutioida kaikki valmiiksi. Grillatessa sivele öljy pintaan tai jos paistat pannulla niin paista öljyssä, niin että ensin lisäät kanat, sitten halloumi ja lopuksi kesäkurpitsat.
  • Levittele tarjoiluvadille pinaatit. Kasaa ainekset päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!