Juustoinen suppilovahverokeitto
3
annosta30
minutesSuppilovahverokeitto sopii hyvin niin juhlaan mutta myös arjen ruokapöytään. Kuivatuista sienistä keitto valmistuu nopeasti, mutta voit käyttää myös tuoreita sieniä. Puolessa tunnissa valmistuu ihanan samettinen keitto.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
1 dl kuivattuja suppilovahveroita tai 5 dl tuoreita sieniä
8 dl kasvislientä
200 g kevyt sulatejuustoa (esim. Polar 9% levittyvä)
125 g raejuustoa
1 –2 rkl balsamicoa
(ripaus suolaa)
ripaus mustapippuria
päälle persiljaa
- miehen annos
1 ,5 dl kuivattuja suppilovahveroita tai 7 dl tuoreita sieniä
10 dl kasvislientä
300 g kevyt sulatejuustoa (esim. Polar 9% levittyvä)
200 g raejuustoa
2 -3 rkl balsamicoa
(ripaus suolaa)
ripaus mustapippuria
päälle persiljaa
ohjeet
- Mittaa kattilaan kasvisliemi ja sienet sekä sulatejuusto. Keitä kymmenisen minuuttia. Ota keitto pois liedeltä ja aja taiseksi sauva- tai tehosekoittimella. Lisää raejuujusto. Aja vielä muutama kierros niin että keitto on samettista. Mausta balsamicolla. Tarkista suola. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria. Tarvittaessa kiehauta vielä kerran.
- Syö tuoreen persiljan kera.