Juustoinen suppilovahverokeitto

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Suppilovahverokeitto sopii hyvin niin juhlaan mutta myös arjen ruokapöytään. Kuivatuista sienistä keitto valmistuu nopeasti, mutta voit käyttää myös tuoreita sieniä. Puolessa tunnissa valmistuu ihanan samettinen keitto.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 1 dl kuivattuja suppilovahveroita tai 5 dl tuoreita sieniä

  • 8 dl kasvislientä

  • 200 g kevyt sulatejuustoa (esim. Polar 9% levittyvä)

  • 125 g raejuustoa

  • 1 –2 rkl balsamicoa

  • (ripaus suolaa)

  • ripaus mustapippuria

  • päälle persiljaa

  • miehen annos
  • 1 ,5 dl kuivattuja suppilovahveroita tai 7 dl tuoreita sieniä

  • 10 dl kasvislientä

  • 300 g kevyt sulatejuustoa (esim. Polar 9% levittyvä)

  • 200 g raejuustoa

  • 2 -3 rkl balsamicoa

  • (ripaus suolaa)

  • ripaus mustapippuria

  • päälle persiljaa

ohjeet

  • Mittaa kattilaan kasvisliemi ja sienet sekä sulatejuusto. Keitä kymmenisen minuuttia. Ota keitto pois liedeltä ja aja taiseksi sauva- tai tehosekoittimella. Lisää raejuujusto. Aja vielä muutama kierros niin että keitto on samettista. Mausta balsamicolla. Tarkista suola. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria. Tarvittaessa kiehauta vielä kerran.
  • Syö tuoreen persiljan kera.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!