Makaronilaatikko
5
annosta1
hourTätä reseptiä on toivottu, kaikkien suosikki laatikkoruoka. Makaronilaatikko saa mehevyyttä ja makua kasviksista, sekä tietysti saat hyviä suojaravinteita.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
125 g tummaa makaronia
1 sipuli
10 g öljyä
400 g jauhelihaa tai 400 g vegejauhista
0,5 kesäkurpitsa
1 paprika
2 kananmunaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
2/3 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl timjamia
80 g juustoraastetta
- miehen annos
200 g tummaa makaronia
1 sipuli
15 g öljyä
600 g jauhelihaa tai 600 g vegejauhista
0,5 kesäkurpitsa
1 paprika
3 kananmunaa
3 dl vettä
1 1/3 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 1/3 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl timjamia
120 g juustoraastetta
Ohjeet
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät makaronit lävikössä ja kaada uunivuokaan.
- Poista paprikasta kanta ja siemenet. Pilko paprika pieniksi paloiksi. Suikaloi kesäkurpitsa pieniksi paloiksi.
- Pilko sipuli ja kuullota öljyssä pannulla. Lisää pannulle jauheliha tai vegejauhis. Ruskista jauheliha.
- Riko kananmunat kulhoon. Lisää mausteet ja vesi.
- Kaada jauheliha makaronien sekaan. Lisää paprika ja kesäkurpitsa uunivuokaan sekä kaada munaseos päälle. Sekoita ainekset yhteen.
- Lisää päälle juustoraaste.
- Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista.