Makaronilaatikko

Annokset

5

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Tätä reseptiä on toivottu, kaikkien suosikki laatikkoruoka. Makaronilaatikko saa mehevyyttä ja makua kasviksista, sekä tietysti saat hyviä suojaravinteita.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 125 g tummaa makaronia

  • 1 sipuli

  • 10 g öljyä

  • 400 g jauhelihaa tai 400 g vegejauhista

  • 0,5 kesäkurpitsa

  • 1 paprika

  • 2 kananmunaa

  • 2 dl vettä

  • 1 tl suolaa

  • 2/3 tl mustapippuria

  • 1 tl paprikajauhetta

  • 1 tl timjamia

  • 80 g juustoraastetta

  • miehen annos
  • 200 g tummaa makaronia

  • 1 sipuli

  • 15 g öljyä

  • 600 g jauhelihaa tai 600 g vegejauhista

  • 0,5 kesäkurpitsa

  • 1 paprika

  • 3 kananmunaa

  • 3 dl vettä

  • 1 1/3 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 1/3 tl paprikajauhetta

  • 1 1/2 tl timjamia

  • 120 g juustoraastetta

Ohjeet

  • Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät makaronit lävikössä ja kaada uunivuokaan.
  • Poista paprikasta kanta ja siemenet. Pilko paprika pieniksi paloiksi. Suikaloi kesäkurpitsa pieniksi paloiksi.
  • Pilko sipuli ja kuullota öljyssä pannulla. Lisää pannulle jauheliha tai vegejauhis. Ruskista jauheliha.
  • Riko kananmunat kulhoon. Lisää mausteet ja vesi.
  • Kaada jauheliha makaronien sekaan. Lisää paprika ja kesäkurpitsa uunivuokaan sekä kaada munaseos päälle. Sekoita ainekset yhteen.
  • Lisää päälle juustoraaste.
  • Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!