Yrttinen harissalohi ja salaattia

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Lohifile saa päälleen ihanan yrttisen harissakuorrutteen. Harissa on hivenen tulista joten sen määrä kannattaa säädella sen mukaan kuinka tulista ruuasta haluat. Lohen kanssa valmistuu nopeasti salaatti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • yrttinen harissalohi naisen annos
  • 300 g lohifilettä

  • ,5 dl silputtua tuoretta minttua

  • ,5 dl silputtua basilikaa

  • 1 tl harissa-tahnaa

  • 5 g öljyä

  • 1/3 tl suolaa

  • salaattia naisen annos
  • 100 g salaattisekoitusta

  • 1 paprika

  • 2 tomaattia

  • 1/2 punasipuli

  • tuoretta basilikaa

  • 80 g fetaa

  • 10 g öljyä

  • 1 rkl omenaviinietikkaa

  • yrttinen harissalohi naisen annos
  • 450 g lohifilettä

  • ,5 dl silputtua tuoretta minttua

  • ,5 dl silputtua basilikaa

  • 1 1/2 tl harissa-tahnaa

  • 5 g öljyä

  • 1/2 tl suolaa

  • salaattia miehen annos
  • 160 g salaattisekoitusta

  • 1 paprika

  • 4 tomaattia

  • 1/2 punasipuli

  • tuoretta basilikaa

  • 120 g fetaa

  • 15 g öljyä

  • 1 rkl omenaviinietikkaa

ohjeet

  • Silppua lohen päälle tulevat yrtit. Sekoita yrtit harissaan, öljyyn ja suolaan.
  • Levittele tahna lohen päälle.
  • Paista lohi 225 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai grillaa kypsäksi.
  • Pilko paprika ja tomaatit. Kuutioi sipuli pieniksi paloiksi.
  • Sekoita kulhossa salaattisekoitus, tomaatit, paprikat ja sipulit.
  • Lisää päälle feta ja basilikaa.
  • Sekoita joukkoon vielä loraus öljyä ja omenaviinietikkaa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!