Yrttinen harissalohi ja salaattia
3
annosta30
minutesLohifile saa päälleen ihanan yrttisen harissakuorrutteen. Harissa on hivenen tulista joten sen määrä kannattaa säädella sen mukaan kuinka tulista ruuasta haluat. Lohen kanssa valmistuu nopeasti salaatti.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- yrttinen harissalohi naisen annos
300 g lohifilettä
,5 dl silputtua tuoretta minttua
,5 dl silputtua basilikaa
1 tl harissa-tahnaa
5 g öljyä
1/3 tl suolaa
- salaattia naisen annos
100 g salaattisekoitusta
1 paprika
2 tomaattia
1/2 punasipuli
tuoretta basilikaa
80 g fetaa
10 g öljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
- yrttinen harissalohi naisen annos
450 g lohifilettä
,5 dl silputtua tuoretta minttua
,5 dl silputtua basilikaa
1 1/2 tl harissa-tahnaa
5 g öljyä
1/2 tl suolaa
- salaattia miehen annos
160 g salaattisekoitusta
1 paprika
4 tomaattia
1/2 punasipuli
tuoretta basilikaa
120 g fetaa
15 g öljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
ohjeet
- Silppua lohen päälle tulevat yrtit. Sekoita yrtit harissaan, öljyyn ja suolaan.
- Levittele tahna lohen päälle.
- Paista lohi 225 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai grillaa kypsäksi.
- Pilko paprika ja tomaatit. Kuutioi sipuli pieniksi paloiksi.
- Sekoita kulhossa salaattisekoitus, tomaatit, paprikat ja sipulit.
- Lisää päälle feta ja basilikaa.
- Sekoita joukkoon vielä loraus öljyä ja omenaviinietikkaa.