Hedelmäinen kerrosjälkiruoka

Annokset

5

annosta
Aktiivinen valmistusaika

20

minutes
Kokonaisvalmistusaika

1

hour 

40

minutes

Hedelmäisen raikas kiisseli ja kermainen rahka yhdistyvät ihanaksi jälkiruoaksi.


Koko jälkiruoassa on 2 naisen annosta ja reilu 1 miehen annos.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • Kiisseli
  • 2 kananmunaa

  • 6 dl vettä

  • 3 rkl perunajauhoja

  • 1 1/2 dl erytritolia

  • 1 prk (227/140 g) ananaspaloja ananasmehussa

  • Rahkakerros
  • 150 g rahkaa

  • 150 g creme fraichea (12%)

  • ripaus vaniljajauhetta

  • 1 passion hedelmä

  • Päälle
  • mangoa

  • passion-hedelmää

  • mintun lehtiä

OHJEET

  • Ota ananaksista mehu talteen. Pilko ananaspalat pieniksi.
  • Vatkaa sekaisin kattilassa munat, vesi, perunajauhot ja erytritolii. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa. Ota kattila liedeltä.
  • Sekoita kiiisselin joukkoon ananasmehu ja ananaspalat.
  • Annostele kulhoihin ja siirrä ne jääkaappiin.
  • Halkaise passionhedelmä. Valuta hedelmäliha siivilän läpi, niin että kivet jäävät siivilään. Sekoita rahka, creme fraiche ja sileä passion hedelmän sisältö. Mausta vaniljalla ja halutessasi erytritolilla.
  • Lusikoi rahkaseos hyytyneen kiisselin päälle. Koristele mangolla, passionilla ja mintun lehdillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!