Hedelmäinen kerrosjälkiruoka
Annokset
5
annostaAktiivinen valmistusaika
20
minutesKokonaisvalmistusaika
1
hour40
minutesHedelmäisen raikas kiisseli ja kermainen rahka yhdistyvät ihanaksi jälkiruoaksi.
Koko jälkiruoassa on 2 naisen annosta ja reilu 1 miehen annos.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINEOSAT
- Kiisseli
2 kananmunaa
6 dl vettä
3 rkl perunajauhoja
1 1/2 dl erytritolia
1 prk (227/140 g) ananaspaloja ananasmehussa
- Rahkakerros
150 g rahkaa
150 g creme fraichea (12%)
ripaus vaniljajauhetta
1 passion hedelmä
- Päälle
mangoa
passion-hedelmää
mintun lehtiä
OHJEET
- Ota ananaksista mehu talteen. Pilko ananaspalat pieniksi.
- Vatkaa sekaisin kattilassa munat, vesi, perunajauhot ja erytritolii. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa. Ota kattila liedeltä.
- Sekoita kiiisselin joukkoon ananasmehu ja ananaspalat.
- Annostele kulhoihin ja siirrä ne jääkaappiin.
- Halkaise passionhedelmä. Valuta hedelmäliha siivilän läpi, niin että kivet jäävät siivilään. Sekoita rahka, creme fraiche ja sileä passion hedelmän sisältö. Mausta vaniljalla ja halutessasi erytritolilla.
- Lusikoi rahkaseos hyytyneen kiisselin päälle. Koristele mangolla, passionilla ja mintun lehdillä.