Aasialainen punakaalisalaatti ja thai-tofu

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Punakaalisalaatissa on ihana aasialainen vivahde. Salaatin kaveriksi paistetaan helppoja valmiita tofu-suikaleita.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos punakaalisalaattia
  • 250 g punakaalia

  • 1 porkkana

  • 20 g suolapähkinöitä

  • 1/2 mieto punainen chili

  • 1 rkl limetinmehua

  • 10 g paahdettua seesamiöljyä

  • 1/2 ruukku korianteria hienonnettuna

  • ripaus suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • naisen annos thai-tofu
  • 180 g SoFine Luomu Tofu à la minute Thai tai 200 g kanasuikaleita

  • (jos ostat kanasuikaleita mausta ne punaisella curry-tahnalla ja kalakastikkeella)

  • 10 g seesamiöljyä

  • miehen annos punakaalisalaatti
  • 350 g punakaalia

  • 1 porkkana

  • 30 g suolapähkinöitä

  • 1 mieto punainen chili

  • 1 1/2 rkl limetinmehua

  • 15 g paahdettua seesamiöljyä

  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna

  • ripaus suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • miehen annos thai-tofu
  • 360 g SoFine Luomu Tofu à la minute Thai tai 300 g kanasuikaleita

  • (jos ostat kanasuikaleita mausta ne punaisella curry-tahnalla ja kalakastikkeella)

  • 15 g seesamiöljyä

Ohjeet

  • Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Raasta porkkana ja rouhi suolapähkinät. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.
  • Sekoita chili, limetinmehu, öljy, korianteri ja mausteet keskenään. Sekoita kastike kaalin, porkkanan ja pähkinärouheen kanssa kulhossa.
  • Paista tofu tai kanasuikaleet seesaminsiemenöljyssä. Voit ripotella päälle vielä seesaminsiemeniä.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!