Aasialainen punakaalisalaatti ja thai-tofu
2
Annosta20
minutesPunakaalisalaatissa on ihana aasialainen vivahde. Salaatin kaveriksi paistetaan helppoja valmiita tofu-suikaleita.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos punakaalisalaattia
250 g punakaalia
1 porkkana
20 g suolapähkinöitä
1/2 mieto punainen chili
1 rkl limetinmehua
10 g paahdettua seesamiöljyä
1/2 ruukku korianteria hienonnettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
- naisen annos thai-tofu
180 g SoFine Luomu Tofu à la minute Thai tai 200 g kanasuikaleita
(jos ostat kanasuikaleita mausta ne punaisella curry-tahnalla ja kalakastikkeella)
10 g seesamiöljyä
- miehen annos punakaalisalaatti
350 g punakaalia
1 porkkana
30 g suolapähkinöitä
1 mieto punainen chili
1 1/2 rkl limetinmehua
15 g paahdettua seesamiöljyä
1 ruukku korianteria hienonnettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
- miehen annos thai-tofu
360 g SoFine Luomu Tofu à la minute Thai tai 300 g kanasuikaleita
(jos ostat kanasuikaleita mausta ne punaisella curry-tahnalla ja kalakastikkeella)
15 g seesamiöljyä
Ohjeet
- Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Raasta porkkana ja rouhi suolapähkinät. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.
- Sekoita chili, limetinmehu, öljy, korianteri ja mausteet keskenään. Sekoita kastike kaalin, porkkanan ja pähkinärouheen kanssa kulhossa.
- Paista tofu tai kanasuikaleet seesaminsiemenöljyssä. Voit ripotella päälle vielä seesaminsiemeniä.
- Syö tällä aterialla puolet.