Chili-suolalla maustettu mango ja kookoskiisseli

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Makeat ja raikkaat mangot saavat kaverikseen ihanan kookoskiisselin.
Tästä tulee kaksi naisen annosta tai yksi miehen annos.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • mango
  • 1 kypsä mango

  • 1 limetin kuori

  • 1 limetin mehu

  • 1/2 tl chilihiutaleita

  • ripaus suolaa

  • kookoskiisseli
  • 1 dl kookosmaitoa

  • 250 g rahkaa

  • ¾ dl erytritolia

  • 1 rkl perunajauhoja

  • ripaus suolaa

  • Päälle kookoshiutaleita

Ohjeet

  • Leikkaa mangot kuorettomiksi haarukkapaloiksi. Raasta limetin vihreä kuoriosa kulhoon. Purista joukkoon yhden limetin mehu. Lisää kuoriraasteeseen chilihiutaleet ja suola.
  • Sekoita mausteseos mangopalojen joukkoon ja anna maustua vähintään 20 minuuttia.
  • Sekoita kattilassa kookosmaito, rahka ja perunajauhot.
  • Kuumenna seos kiehuvaksi samalla koko ajan kattilan pohjaa myöten sekoittaen. Lisää erytritoli.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä 2–3 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja lisää suola.
  • Jaa kiisseli annoskulhoihin. Anna annosten jäähtyä huoneenlämpöisiksi ja jäähdytä ne sitten jääkaapissa.
  • Paahda kookoshiutaleita hetki kuumalla kuivalla pannulla. Kaada hiutaleet lautaselle jäähtymään.
  • Syö kiisseli maustettujen mangojen ja kookoshiutaleiden kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!