Chili-suolalla maustettu mango ja kookoskiisseli
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
1
hourMakeat ja raikkaat mangot saavat kaverikseen ihanan kookoskiisselin.
Tästä tulee kaksi naisen annosta tai yksi miehen annos.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- mango
1 kypsä mango
1 limetin kuori
1 limetin mehu
1/2 tl chilihiutaleita
ripaus suolaa
- kookoskiisseli
1 dl kookosmaitoa
250 g rahkaa
¾ dl erytritolia
1 rkl perunajauhoja
ripaus suolaa
Päälle kookoshiutaleita
Ohjeet
- Leikkaa mangot kuorettomiksi haarukkapaloiksi. Raasta limetin vihreä kuoriosa kulhoon. Purista joukkoon yhden limetin mehu. Lisää kuoriraasteeseen chilihiutaleet ja suola.
- Sekoita mausteseos mangopalojen joukkoon ja anna maustua vähintään 20 minuuttia.
- Sekoita kattilassa kookosmaito, rahka ja perunajauhot.
- Kuumenna seos kiehuvaksi samalla koko ajan kattilan pohjaa myöten sekoittaen. Lisää erytritoli.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä 2–3 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja lisää suola.
- Jaa kiisseli annoskulhoihin. Anna annosten jäähtyä huoneenlämpöisiksi ja jäähdytä ne sitten jääkaapissa.
- Paahda kookoshiutaleita hetki kuumalla kuivalla pannulla. Kaada hiutaleet lautaselle jäähtymään.
- Syö kiisseli maustettujen mangojen ja kookoshiutaleiden kanssa.