Gazpacho tofulla
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
45
minutesGazpacho on andalusiasta lähtöisin oleva kylmä tomaattikeitto. Se on aivan oiva ruoka kesään. Voit lisätä siihen potkua tujauksella chiliä.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
15 cm pala kurkkua
1 paprika
5 kypsää tomaattia
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli
60 g oliiviöljyä
3 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
- päälle naisen annos
400 g marinoitua tofua
20 g oliiviöljyä
- miehen annos
20 cm pala kurkkua
1 1/2 paprikaa
6 kypsää tomaattia
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli
70 g oliiviöljyä
3 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
- päälle miehen annos
600 g marinoitua tofua
30 g oliiviöljyä
Ohjeet
- Tee tomaatteihin viillot, kasta tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen ja vedä kuoret pois.
- Kuori ja pilko sipulit.
- Pilko myös loput vihannekset.
- Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella kasvikset, valkoviinietikka, öljy ja mausteet tasaiseksi massaksi.
- Kuutioi ja paista tofu oliiviöljyssä. Lisää keiton päälle juuri ennen tarjoilua.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa keitosta ja tofusta.