Gazpacho tofulla

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Gazpacho on andalusiasta lähtöisin oleva kylmä tomaattikeitto. Se on aivan oiva ruoka kesään. Voit lisätä siihen potkua tujauksella chiliä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 15 cm pala kurkkua

  • 1 paprika

  • 5 kypsää tomaattia

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 sipuli

  • 60 g oliiviöljyä

  • 3 rkl valkoviinietikkaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • päälle naisen annos
  • 400 g marinoitua tofua

  • 20 g oliiviöljyä

  • miehen annos
  • 20 cm pala kurkkua

  • 1 1/2 paprikaa

  • 6 kypsää tomaattia

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 sipuli

  • 70 g oliiviöljyä

  • 3 rkl valkoviinietikkaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • päälle miehen annos
  • 600 g marinoitua tofua

  • 30 g oliiviöljyä

Ohjeet

  • Tee tomaatteihin viillot, kasta tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen ja vedä kuoret pois.
  • Kuori ja pilko sipulit.
  • Pilko myös loput vihannekset.
  • Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella kasvikset, valkoviinietikka, öljy ja mausteet tasaiseksi massaksi.
  • Kuutioi ja paista tofu oliiviöljyssä. Lisää keiton päälle juuri ennen tarjoilua.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa keitosta ja tofusta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!