Hapankaalikeitto tofulla

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tämä keitto hellii vatsaa sekä makuhermoja. Hapankaali sopii upeasti myös keiton pohjaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g hapankaalia

  • 1 sipuli

  • 1 porkkana

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 8 dl vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • n. 1 tl meiramia

  • persiljaa hienonnettuna

  • (suolaa)

  • 300 g tofua

  • päälle naisen annos
  • 60 g smetanaa

  • miehen annos
  • 500 g hapankaalia

  • 1 sipuli

  • 2 porkkanaa

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 10 dl vettä

  • 1 1/2 kasvisliemikuutiota

  • n. 1 1/2 tl meiramia

  • persiljaa hienonnettuna

  • (suolaa)

  • 450 g tofua

  • päälle miehen annos
  • 90 g smetanaa

Ohjeet

  • Suikaloi sipuli ja porkkana.
  • Laita vesi kiehumaan kattilaan ja lisää kasvisliemikuutio.
  • Lisää hapankaali, sipuli (hienonnetut valkosipulinkynnet) ja porkkana kiehuvaan kasvisliemeen.
  • Keitä noin 20 minuuttia.
  • Kuutioi tofu ja lisää keittoon.
  • Mausta meiramilla ja persiljalla. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa keitosta ja smetanasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!