Hedelmäkakku

Annokset

12

viipaletta
Valmistusaika

1

hour 

20

minutes

Toiveresepit! Tämä kakku on makeutettu pelkästään hedelmillä, eli ei mitään keinotekoista. Silti kakku on ihanan mehevä ja riittävän makea taltuttamaan makeanhimon.  


Koko kakussa on noin 15 naisen ja 10 miehen rasva-annosta sekä 2,5 naisen ja 1,7 miehen proteiiniannosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • 1 banaani

  • 200 g raejuustoa

  • 2 munaa

  • 2 dl mangososetta

  • 3 dl (140 g) mantelijauhetta

  • 1 dl (50 g) kookosjauhoja

  • 2 ,5 tl psylliumia

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 2 tl piparkakkumaustetta

  • 50 g rypsiöljyä

  • 5 kuivattua viikunaa pilkottuna

ohjeet

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Kuori ja pilko banaani kulhoon sekä lisää raejuusto. Aja tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
  • Lisää kananmunat ja mangosose. Sekoita hyvin.
  • Yhdistä toisessa kulhossa mantelijauhe, kookosjauho, psylliumi, leivinjauhe ja piparkakkumauste.
  • Lisää nämä kuivat aineet taikinaan. Sekoita hyvin. Lisää vielä 40 g öljyä ja viikunan palat.
  • äytä loppu öljy rengasvuoan voitelemiseen.
  • Kaada taikina vuokaan ja paista noin 45 minuuttia uunin keskitasolla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!