Juustorieskat

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Nämä pehmoiset ja herkulliset rieskat valmistuu käden käänteessä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 125 g raejuustoa

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 50 g kevyt juustoa (rasvaa alle 10%)

  • 1/2 dl pofiberia

  • 1 rkl psylliumia

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1/2 tl suolaa

  • naisen annos päällisiä / rieska
  • 25 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) tai 25 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)

  • 35 g juustoa

  • tomaattia ja kurkkua

  • miehen annos rieska
  • 3 kananmunaa

  • 200 g raejuustoa

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 80 g kevyt juustoa (rasvaa alle 10%)

  • 1 1/2 rkl psylliumia

  • 3/4 dl pofiberia

  • 1 1/2 tl leivinjauhetta

  • 3/4 tl suolaa

  • miehen annos päällisiä / rieska
  • 40 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) tai 40 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)

  • 50 g juustoa

  • tomaattia ja kurkkua

Ohjeet

  • Riko munat kulhoon, lisää raejuusto ja öljy. Raasta juusto. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet sekä juustoraaste. Lisää nämä taikinaan. Aja taikina tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella. Voit myös ihan vaan sekoittaa taikinan tasaiseksi jos et omista kumpaakaan, silloin jää vähän raejuusto sattumia, mutta se ei haittaa.
  • Taputtele kostutetuin käsin taikinasta neljä rieskaa.
  • Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, niin että rieskat ovat saaneet kauniin värin.
  • Syö yksi rieska päällisten kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!