Juustorieskat
4
Annosta30
minutesNämä pehmoiset ja herkulliset rieskat valmistuu käden käänteessä.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 kananmunaa
125 g raejuustoa
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
50 g kevyt juustoa (rasvaa alle 10%)
1/2 dl pofiberia
1 rkl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
- naisen annos päällisiä / rieska
25 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) tai 25 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)
35 g juustoa
tomaattia ja kurkkua
- miehen annos rieska
3 kananmunaa
200 g raejuustoa
15 g oliivi- tai rypsiöljyä
80 g kevyt juustoa (rasvaa alle 10%)
1 1/2 rkl psylliumia
3/4 dl pofiberia
1 1/2 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
- miehen annos päällisiä / rieska
40 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) tai 40 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)
50 g juustoa
tomaattia ja kurkkua
Ohjeet
- Riko munat kulhoon, lisää raejuusto ja öljy. Raasta juusto. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet sekä juustoraaste. Lisää nämä taikinaan. Aja taikina tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella. Voit myös ihan vaan sekoittaa taikinan tasaiseksi jos et omista kumpaakaan, silloin jää vähän raejuusto sattumia, mutta se ei haittaa.
- Taputtele kostutetuin käsin taikinasta neljä rieskaa.
- Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, niin että rieskat ovat saaneet kauniin värin.
- Syö yksi rieska päällisten kanssa.