Kaaliwokki sienillä

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tässä wokissa yhdistyy suomalaiset maut ja suolainen soija. Voit käyttää tähän hyvin jääkaappiin jääneitä kasvisten loppuja ja sieniä pakkasesta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 200 g jauhelihaa tai 200 g vegejauhista (esim. Pirkka tai Next Level)

  • 200 g varhaiskaalia

  • 20 g öljyä

  • 1/2 paprika

  • 1/2 kesäkurpitsa

  • 100 g sieniä (esim. herkkusieniä tai pakastettua kantarelleja tai suppilovahveroita)

  • pala purjoa

  • 2 kevätsipulin vartta

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1/2 tl timjamia

  • mustapippuria

  • chilihiutaleita

  • miehen annos
  • 300 g jauhelihaa tai 300 g vegejauhista (esim. Pirkka tai Next Level)

  • 300 g varhaiskaalia

  • 30 g öljyä

  • 1/2 paprika

  • 1/2 kesäkurpitsa

  • 130 g sieniä (esim. herkkusieniä tai pakastettua kantarelleja tai suppilovahveroita)

  • pala purjoa

  • 3 kevätsipulin vartta

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 1 tl timjamia

  • mustapippuria

  • chilihiutaleita

Ohjeet

  • Suikaloi kaali. Paloittele kesäkurpitsa ja paprika. Suikaloi purjo ja kevätsipulit.
  • Viipaloi sienet jos ne eivät ole valmiiksi paloina.
  • Laita jauheliha pannulle paistumaan. Lisää öljy ja kaali.
  • Anna paistua hetki niin että jauheliha ruskistuu ja kaali pehmenee.
  • Lisää loput kasvikset.
  • Hämmentele ja paista miedolla lämmöllä.
  • Lisää mausteet. Maista ja lisää tarvittaessa soijaa tai muita mausteita.
  • Wokkaile miedolla lämmöllä niin kauan, että vihannekset on sopivan pehmeitä ja jauheliha kypsää.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!