Kalkkuna-salaattirullat
2
Annosta30
minutesIhanat raikkaat kalkkuna-salaattirullat ovat loistavia vaikka retkieväänä.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g Vuolu kalkkuna/kanafilee pehmeä savu tai 200 g kasvisleikkelettä esim. bon soya tai Muu
keräsalaatin lehtiä
10 cm pätkä kurkkua paloina tai siivuina
140 g avokadoa
- kastike naisen annos
4 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl soijakastiketta
20 g oliiviöljyä
2 tl seesaminsiemeniä
1 tl inkiväärijauhetta (tai tuoretta inkivääriä raastettuna)
- miehen annos
300 g Vuolu kalkkuna/kanafilee pehmeä savu tai 300 g kasvisleikkelettä esim. bon soya tai Muu
keräsalaatin lehtiä
10 cm pätkä kurkkua paloina tai siivuina
200 g avokadoa
- kastike miehen annos
4 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl soijakastiketta
30 g oliiviöljyä
2 tl seesaminsiemeniä
1 tl inkiväärijauhetta (tai tuoretta inkivääriä raastettuna)
Ohjeet
- Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin kulhossa ja lisää siihen viipaloitu tai paloiteltu kurkku ja avokado. Jos haluat maun imeytyvän kunnolla, laita pariksi tunniksi jääkaappiin vetäytymään.
- Levitä keräsalaatin lehdet leikkuulaudalle lomittain tai jos sinulla on käytössä sushin rullaamiseen tarkoitettu sushimatto, voit levittää keräsalaatin lehdet sille. Asettele kalkkuna, kurkku ja avokado lähelle keräsalaattilevyn alareunaa ja rullaa keräsalaatti rullalle. Leikkaa rulla keskeltä kahtia ja nauti.
- Syö tällä aterialla puolet.