Kalkkuna-salaattirullat

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Ihanat raikkaat kalkkuna-salaattirullat ovat loistavia vaikka retkieväänä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g Vuolu kalkkuna/kanafilee pehmeä savu tai 200 g kasvisleikkelettä esim. bon soya tai Muu

  • keräsalaatin lehtiä

  • 10 cm pätkä kurkkua paloina tai siivuina

  • 140 g avokadoa

  • kastike naisen annos
  • 4 rkl valkoviinietikkaa

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 20 g oliiviöljyä

  • 2 tl seesaminsiemeniä

  • 1 tl inkiväärijauhetta (tai tuoretta inkivääriä raastettuna)

  • miehen annos
  • 300 g Vuolu kalkkuna/kanafilee pehmeä savu tai 300 g kasvisleikkelettä esim. bon soya tai Muu

  • keräsalaatin lehtiä

  • 10 cm pätkä kurkkua paloina tai siivuina

  • 200 g avokadoa

  • kastike miehen annos
  • 4 rkl valkoviinietikkaa

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 30 g oliiviöljyä

  • 2 tl seesaminsiemeniä

  • 1 tl inkiväärijauhetta (tai tuoretta inkivääriä raastettuna)

Ohjeet

  • Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin kulhossa ja lisää siihen viipaloitu tai paloiteltu kurkku ja avokado. Jos haluat maun imeytyvän kunnolla, laita pariksi tunniksi jääkaappiin vetäytymään.
  • Levitä keräsalaatin lehdet leikkuulaudalle lomittain tai jos sinulla on käytössä sushin rullaamiseen tarkoitettu sushimatto, voit levittää keräsalaatin lehdet sille. Asettele kalkkuna, kurkku ja avokado lähelle keräsalaattilevyn alareunaa ja rullaa keräsalaatti rullalle. Leikkaa rulla keskeltä kahtia ja nauti.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!