Kana-aurajuusto-kranssisalaatti

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Sinihomejuuston ja päärynän liitto toimii aina. Tämä näyttävä salaatti valmistuu nopeasti vaikka illanistujaisiin tarjottavaksi tai sitten itselle lounaaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 pussi baby-pinaattia

  • 1 päärynä

  • 200 g kanaa (esim. vuolukanaa tai leikkelettä) tai 200 g vege-leikkelettä esim. Bon soya tai Muu

  • 60 g sinihomejuustoa (esim. Aura)

  • 1/2 dl granaattiomenansiemeniä

  • kastike naisen annos
  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 2 rkl valkoviinietikkaa

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • miehen annos
  • 1 pussi baby-pinaattia

  • 1 päärynä

  • 300 g kanaa (esim. vuolukanaa tai leikkelettä) tai 300 g vege-leikkelettä esim. Bon soya tai Muu

  • 90 g sinihomejuustoa (esim. Aura)

  • 2/3 dl granaattiomenansiemeniä

  • kastike miehen annos
  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 3 rkl valkoviinietikkaa

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

  • Huuhdo ja valuta pinaatti. Paloittele juustot. Pese ja viipaloi päärynät.
  • Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  • Varaa salaatille suuri pyöreä vati.
  • Nosta kastike pienessä kulhossa vadin keskelle.
  • Asettele pinaattia kulhon ympärille. Laita kanaa / leikkelettä, juustopaloja ja päärynäviipaleita tasaisesti salaatin päälle. Ripottele pinnalle granaattiomenan siemeniä.
  • Syö tällä aterialla puolet salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!