Kanakebab salaatilla

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Itse tehtynä kebab on vähärasvaisempaa ja voit itse määrittää mausteiden määrää. Tämä ruoka on helppo valmistaa ja tällä kertaa tzatzikinkin nappasimme kaupan hyllyltä. Jos haluat tehdä tzatzikin itse löydät ohjeen Reseptipankista.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • Naisen annos
  • 2 valkosipulinkynttä

  • 10 g öljyä

  • 1 dl tuoretta persiljaa

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl chilirouhetta

  • 1 tl sipulijauhetta

  • 1 tl juustokuminaa eli jeeraa

  • 400 g kananjauhelihaa tai 400 g vegejauhista

  • salaatti naisen annos
  • 100 g salaattisekoitusta

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • 1/2 punasipuli

  • 60 g fetaa

  • 200 g tzatzikia

  • miehen annos
  • 3 valkosipulinkynttä

  • 10 g öljyä

  • 1 dl tuoretta persiljaa

  • 1 1/3 tl suolaa

  • 2/3 tl chilirouhetta

  • 1 1/2 tl sipulijauhetta

  • 1 1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa

  • 600 g kananjauhelihaa tai 600 g vegejauhista

  • salaatti miehen annos
  • 150 g salaattisekoitusta

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 90 g fetaa

  • 1/2 punasipuli

  • 400 g tzatzikia

OHJEET

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen grillivastuksella.
  • Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Hienonna persilja.
  • Sekoita kulhossa öljy, valkosipulit ja persilja. Lisää seokseen mausteet. Lisää lopuksi jauheliha ja sekoita hyvin.
  • Taputtele kebab-massa leivinpaperoidulle pellille ohueksi levyksi. Paista noin 45 minuuttia.
  • Puolita kirsikkatomaatit. Viipaloi punasipuli ja kuutioi feta. Sekoita salaatti, kirsikkatomaatit, punasipuli ja feta keskenään.
  • Kun kebab on paistunut suikaloi se pieniksi paloiksi.
  • Syö kebab salaatin ja tzatzikin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!