Kanapiirakka
4
Annosta40
minutesHelppotekoinen kanapiirakka valmistuu uunissa ja on sen verran täyttävä, että kaverikseen se kaipaa vain salaatin.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g kanasuikaleita tai 160 g Mifu-suikaleita
1 salottisipuli pilkottuna
½ paprika pilkottuna
140 g creme fraichea (12%)
2 kananmunaa
2 tl curryjauhetta
½ tl suolaa
- salaatti naisen annos
1 ruukku lehtisalaattia
100 g kirsikkatomaatteja
½-1 kurkku paloina
100 g salaattijuustoa murustettuna (3%)
70 g avokadoa paloina
10 g oliiviöljyä
- miehen annos
300 g kanasuikaleita tai 250 g Mifu-suikaleita
1 -2 salottisipulia pilkottuna
½-1 paprika pilkottuna
200 g creme fraichea (12%)
3 kananmunaa
2 tl curryjauhetta
1 tl suolaa
- salaatti miehen annos
1 ruukku lehtisalaattia
150 g kirsikkatomaatteja
½-1 kurkku paloina
150 g salaattijuustoa murustettuna (3%)
100 g avokadoa paloina
15 g oliiviöljyä
Ohjeet
- Paista kanasuikaleet kevyesti pannulla.
- Sekoita kaikki piirakan aineet keskenään kulhossa ja kaada piirakkavuokaan tai leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista 215 asteessa noin 40-45 minuuttia tai kunnes piirakka on saanut väriä.
- Revi lehtisalaatti kulhoon sekoita joukkoon muut salaatin ainekset.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa piirakasta ja salaatista.