Kanapiirakka

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

40

minutes

Helppotekoinen kanapiirakka valmistuu uunissa ja on sen verran täyttävä, että kaverikseen se kaipaa vain salaatin.



Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kanasuikaleita tai 160 g Mifu-suikaleita

  • 1 salottisipuli pilkottuna

  • ½ paprika pilkottuna

  • 140 g creme fraichea (12%)

  • 2 kananmunaa

  • 2 tl curryjauhetta

  • ½ tl suolaa

  • salaatti naisen annos
  • 1 ruukku lehtisalaattia

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • ½-1 kurkku paloina

  • 100 g salaattijuustoa murustettuna (3%)

  • 70 g avokadoa paloina

  • 10 g oliiviöljyä

  • miehen annos
  • 300 g kanasuikaleita tai 250 g Mifu-suikaleita

  • 1 -2 salottisipulia pilkottuna

  • ½-1 paprika pilkottuna

  • 200 g creme fraichea (12%)

  • 3 kananmunaa

  • 2 tl curryjauhetta

  • 1 tl suolaa

  • salaatti miehen annos
  • 1 ruukku lehtisalaattia

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • ½-1 kurkku paloina

  • 150 g salaattijuustoa murustettuna (3%)

  • 100 g avokadoa paloina

  • 15 g oliiviöljyä

Ohjeet

  • Paista kanasuikaleet kevyesti pannulla.
  • Sekoita kaikki piirakan aineet keskenään kulhossa ja kaada piirakkavuokaan tai leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista 215 asteessa noin 40-45 minuuttia tai kunnes piirakka on saanut väriä.
  • Revi lehtisalaatti kulhoon sekoita joukkoon muut salaatin ainekset.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa piirakasta ja salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!