Kanaramen

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Ramen on alunperin japanilainen keittoruoka. Ramenista on tullut suosittua ympäri maailman sen helppouden ja variaatiomahdollisuuksien vuoksi. Tämä ramen valmistuu nopeasti riisinuudelista, lehtikaalista ja kanasta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 75 g riisinuudelia

  • 4 -6 lehtikaalin oksaa

  • 20 g öljyä

  • ruukku korianteria

  • 300 g kana leikkeitä tai 240 g Mifu-suikaleita

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1 rkl miriniä eli makeaa riisiviinietikkaa

  • Liemi naisen sekä miehen annos
  • 1 l vettä

  • 2 rkl inkivääriä raastettuna

  • 2 rkl misotahnaa

  • 2 rkl jsoijakastiketta

  • 1 ½ rkl miriniä

  • ½ tl chilihiutaleita

  • miehen annos
  • 120 g riisinuudelia

  • 6 -8 lehtikaalin oksaa

  • 30 g öljyä

  • ruukku korianteria

  • 450 g kana leikkeitä tai 375 g Mifu-suikaleita

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 1 1/2 rkl miriniä eli makeaa riisiviinietikkaa

ohjeet

  • Kiehauta vesi. Raasta inkivääri. Lisää liemiainekset kattilaan hautumaan 15 minuutiksi
  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Marinoi kanaleikkeet tai Mifu-suikaleet soijalla ja mirinillä..
  • Paista minuuttileikkeitä muutama minuutti molemmin puolin. Leikkaa kypsät leikkeet viipaleiksi.
  • Leikkaa lehtikaalista pois paksut lehtiruodit. Silppua lehdet. Kuumenna öljy pannulla. Paista kaaleja kuumalla pannulla muutama minuutti.
  • Annostele keittokulhoihin nuudelit. Lisää päälle lientä, lehtikaalia ja kanaviipaleita. Silppua päälle reilusti korianteria.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!