Kassler-pata

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

4

hours 

Kassler-pata paranee mitä kauemmin sitä malta hauduttaa. Tämä ruoka lämmittää viileinä talvipäivinä!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g kassleria tai 400 g tofua

  • 1 sipuli

  • 1 paprika

  • 2 palsternakkaa

  • 1 purkki kuorittuja tomaatteja

  • 2 dl vettä

  • 2 tl piparjuuritahnaa tai piparjuurta raastettuna

  • 1 laakerinlehti

  • 1 lihaliemikuutio

  • 1 rkl punaviinietikkaa

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl kanelia

  • lehtipersiljaa

  • miehen annos
  • 600 g kassleria tai 600 g tofua

  • 2 sipulia

  • 2 paprikaa

  • 3 palsternakkaa

  • 1 purkki kuorittuja tomaatteja

  • 3 dl vettä

  • 3 tl piparjuuritahnaa tai piparjuurta raastettuna

  • 2 laakerinlehteä

  • 1 1/2 lihaliemikuutiota

  • 2 rkl punaviinietikkaa

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 1/2 tl mustapippuria

  • 1 1/2 tl kanelia

  • lehtipersiljaa

Ohjeet

  • Pilko ja kuori sipulit sekä palsternakat.
  • Poista paprikoista siemenkodat ja kannat sekä pilko pieniksi.
  • Kuutioi kassler tai tofu ja laita isoon pataan.
  • Lisää vihannekset, kuoritut tomaatit, piparjuuri sekä mausteet.
  • Murustele lihaliemikuutio joukkoon, sekä lisää punaviinietikka ja vesi.
  • Silppua tuore lehtipersilja padan päälle.
  • Hämmennä kaikki sekaisin.
  • Laita uuniin 140 asteeseen vähintään 2 tunniksi tai vaikka leivinuuniin tai takkaan miedolle lämmölle. Hauduttele niin kauan että liha on mureaa ja kasvikset pehmenneet.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa padasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!