Kasvissosekeitto Mifu-jauhiksella
4
Annosta30
minutesKasvissosekeitto saa pirtsakan makunsa selleristä, fenkolista ja sitruunasta. Tähän voit upottaa myös jääkaapista löytyvät ylijääneet vihannekset.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
4 porkkanaa
2 makeaa sipulia
3 vartta varsiselleriä
50 g selleriä
100 g fenkolia
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 ruukku lehtipersiljaa
200 g sitruuna-pippuri kermaa (rasvaa 10%)
80 g koskenlaskija ruoka & dippi
320 g Mifu-jauhis
cayanne-pippuria
suolaa
- miehen annos
5 porkkanaa
2 makeaa sipulia
4 vartta varsiselleriä
70 g selleriä
150 g fenkolia
1 l vettä
2 kasvisliemikuutiota
1 ruukku lehtipersiljaa
400 g sitruuna-pippuri kermaa (rasvaa 10%)
120 g koskenlaskija ruoka & dippi
500 g Mifu-jauhis
cayanne-pippuria
suolaa
Ohjeet
- Pilko ja kuori vihannekset. Laita kiehumaan veteen kasvisliemikuutioiden kanssa. Kiehuta niin kauan, että vihannekset ovat pehmenneet. Silppua lehtipersilja. Lisää keittoon. Aja keitto tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella. Lisää lopuksi kerma.
- ämmitä tällä aterialla 1/4 Mifu-jauhiksesta ja mausta cayanne-pippurilla ja suolalla.
- Syö 1/4 osa keitosta, Mifu-jauhiksen ja 1(4 osa Koskenlaskija ruoka & dippi -kanssa.