Kasvissosekeitto Mifu-jauhiksella

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Kasvissosekeitto saa pirtsakan makunsa selleristä, fenkolista ja sitruunasta. Tähän voit upottaa myös jääkaapista löytyvät ylijääneet vihannekset.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 4 porkkanaa

  • 2 makeaa sipulia

  • 3 vartta varsiselleriä

  • 50 g selleriä

  • 100 g fenkolia

  • 7 dl vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 1 ruukku lehtipersiljaa

  • 200 g sitruuna-pippuri kermaa (rasvaa 10%)

  • 80 g koskenlaskija ruoka & dippi

  • 320 g Mifu-jauhis

  • cayanne-pippuria

  • suolaa

  • miehen annos
  • 5 porkkanaa

  • 2 makeaa sipulia

  • 4 vartta varsiselleriä

  • 70 g selleriä

  • 150 g fenkolia

  • 1 l vettä

  • 2 kasvisliemikuutiota

  • 1 ruukku lehtipersiljaa

  • 400 g sitruuna-pippuri kermaa (rasvaa 10%)

  • 120 g koskenlaskija ruoka & dippi

  • 500 g Mifu-jauhis

  • cayanne-pippuria

  • suolaa

Ohjeet

  • Pilko ja kuori vihannekset. Laita kiehumaan veteen kasvisliemikuutioiden kanssa. Kiehuta niin kauan, että vihannekset ovat pehmenneet. Silppua lehtipersilja. Lisää keittoon. Aja keitto tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella. Lisää lopuksi kerma.
  • ämmitä tällä aterialla 1/4 Mifu-jauhiksesta ja mausta cayanne-pippurilla ja suolalla.
  • Syö 1/4 osa keitosta, Mifu-jauhiksen ja 1(4 osa Koskenlaskija ruoka & dippi -kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!