Kesäkurpitsakeitto

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tämä keitto on ihanan raikas ja koostumukseltaan samettisen pehmeä. Kesäkurpitsakeittoa maustaa tuore basilika. Ja tämä valmistuu nopeasti!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kesäkurpitsaa

  • 1 kpl sipuli

  • 1 kpl valkosipulinkynsi

  • 20 g rypsi- tai oliiviöljyä

  • 5 dl vettä

  • 1 kpl kasvisliemikuutio

  • 1/2 kpl (ruukkua) basilikaa

  • (suolaa)

  • päälle / yksi annos naisen annos
  • 125 g raejuustoa

  • 20 g siemeniä

  • miehen annos
  • 3 kesäkurpitsaa

  • 1 kpl sipuli

  • 2 kpl valkosipulinkynttä

  • 30 g rypsi- tai oliiviöljyä

  • 6 dl vettä

  • 1 kpl kasvisliemikuutio

  • 1/2 kpl (ruukkua) basilikaa

  • (suolaa)

  • päälle / yksi annos naisen annos
  • 200 g raejuustoa

  • 30 g siemeniä

Ohjeet

  • Huuhtele ja paloittele kesäkurpitsat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota kasvikset öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä noin 10 minuuttia.
  • Lisää basilika ja soseuta keitto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  • Syö 1/3 osa keitosta raejuuston ja siemenien kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!