Korealainen kassler

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Lempeän tulisessa korealaisittain marinoidussa kasslerpihvissä maistuu gochujang ja seesamiöljy. Pihvien kanssa nautitaan grillattuja kaaleja ja kevätsipulia.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • grillatut kaalit naisen annos
  • 1 (n. 400 g) kukkakaali

  • 1 (n. 300 g) parsakaali

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 10 g paahdettua seesamiöljyä

  • korealainen kassler naisen annos
  • 300 g porsaan kasslerpihviä tai 300 g tofua

  • 1/2 dl soijakastiketta

  • 10 g öljyä

  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tl Gochujang-chilitahnaa tai punaista currytahnaa

  • 1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 20 g paahdettua seesamiöljyä

  • lisäksi naisen annos
  • 1/2 mieto tuore chili

  • 1/2 nippua (à 100 g) kevätsipulia hienonnettuna

  • 40 g suolapähkinöitä

  • grillatut kaalit miehen annos
  • 1 (n. 600g) kukkakaali

  • 1 (n. 400 g) parsakaali

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 15 g paahdettua seesamiöljyä

  • korealainen kassler miehen annos
  • 450 g porsaan kasslerpihviä tai 450 g tofua

  • 1/2 dl soijakastiketta

  • 15 g öljyä

  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 -3 tl Gochujang-chilitahnaa tai punaista currytahnaa

  • 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 30 g paahdettua seesamiöljyä

  • lisäksi miehen annos
  • 1/2 mieto tuore chili

  • 1/2 nippua (à 100 g) kevätsipulia hienonnettuna

  • 60 g suolapähkinöitä

ohjeet

  • Pese ja leikkaa kukkakaali lehtineen lohkoiksi. Leikkaa pesty parsakaali lohkoiksi. Sekoita soijakastike ja seesamiöljy keskenään ja kääntele vihannekset seoksessa.
  • Sekoita soijakastike, öljy, hienonnettu valkosipuli, gochujang, raastettu inkivääri ja seesamiöljy. Ota puolet kastikkeesta sivuun tarjoilua varten.
  • Valele pihvit tai tofu-viipaleet kastikkeella.
  • Grillaa tai paista pannulla pihvejä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Lisää kastiketta tarvittaessa paiston aikana. Grillaa tai paista myös kukkakaalilohkot - ja parsakaalit. Nosta kaalit tarjoiluvadille ja koristele viipaloidulla tuoreella chilillä, kevätsipulilla ja suolapähkinöillä.
  • Viipaloi kasslerpihvit ja tarjoa grillattujen kaalien kanssa. Viimeistele lopulla kastikkeella.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!