Korealainen kassler
3
annosta1
hourLempeän tulisessa korealaisittain marinoidussa kasslerpihvissä maistuu gochujang ja seesamiöljy. Pihvien kanssa nautitaan grillattuja kaaleja ja kevätsipulia.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- grillatut kaalit naisen annos
1 (n. 400 g) kukkakaali
1 (n. 300 g) parsakaali
2 rkl soijakastiketta
10 g paahdettua seesamiöljyä
- korealainen kassler naisen annos
300 g porsaan kasslerpihviä tai 300 g tofua
1/2 dl soijakastiketta
10 g öljyä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl Gochujang-chilitahnaa tai punaista currytahnaa
1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
20 g paahdettua seesamiöljyä
- lisäksi naisen annos
1/2 mieto tuore chili
1/2 nippua (à 100 g) kevätsipulia hienonnettuna
40 g suolapähkinöitä
- grillatut kaalit miehen annos
1 (n. 600g) kukkakaali
1 (n. 400 g) parsakaali
3 rkl soijakastiketta
15 g paahdettua seesamiöljyä
- korealainen kassler miehen annos
450 g porsaan kasslerpihviä tai 450 g tofua
1/2 dl soijakastiketta
15 g öljyä
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 -3 tl Gochujang-chilitahnaa tai punaista currytahnaa
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
30 g paahdettua seesamiöljyä
- lisäksi miehen annos
1/2 mieto tuore chili
1/2 nippua (à 100 g) kevätsipulia hienonnettuna
60 g suolapähkinöitä
ohjeet
- Pese ja leikkaa kukkakaali lehtineen lohkoiksi. Leikkaa pesty parsakaali lohkoiksi. Sekoita soijakastike ja seesamiöljy keskenään ja kääntele vihannekset seoksessa.
- Sekoita soijakastike, öljy, hienonnettu valkosipuli, gochujang, raastettu inkivääri ja seesamiöljy. Ota puolet kastikkeesta sivuun tarjoilua varten.
- Valele pihvit tai tofu-viipaleet kastikkeella.
- Grillaa tai paista pannulla pihvejä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Lisää kastiketta tarvittaessa paiston aikana. Grillaa tai paista myös kukkakaalilohkot - ja parsakaalit. Nosta kaalit tarjoiluvadille ja koristele viipaloidulla tuoreella chilillä, kevätsipulilla ja suolapähkinöillä.
- Viipaloi kasslerpihvit ja tarjoa grillattujen kaalien kanssa. Viimeistele lopulla kastikkeella.