Kreikkalainen paistos

Annokset

4

annosta
Aktiivinen valmistusaika

30

minutes
Kokonaisvalmistusaika

1

hour 

Toiveresepti! Tämä piirakka pitää sisällään runsaan määrän kasviksia, makua ja hyviä rasvoja!


Sopii hyvin iltapalaksi, kahvipöytään tai vaikka illanistujaisiin tarjottavaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • pohja naisen annos
  • 30 g öljyä

  • 100 g kaura- tai riisijauhoja

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 150 g rahkaa

  • 1 kananmuna (jos et voi käyttää munaa niin lisää 1 tl psylliumia pohjaan ja 50 g salaattijuustoa täytteeseen)

  • täyte naisen annos
  • 3 sipulia

  • 5 g öljyä

  • 3 punaista tomaattia

  • 100 g tonnikalaa vedessä tai 100 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7 %)

  • 1 keltainen paprika

  • 150 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7%)

  • 35 g oliiveja

  • isuolaa, mustapippuria ja pizzamaustetta

  • 3 rkl tomaattipyrettä

  • pohja miehen annos
  • 45 g öljyä

  • 160 g kaura- tai riisijauhoja

  • 1 ,5 tl leivinjauhetta

  • 250 g rahkaa

  • 1 kananmuna (jos et voi käyttää munaa niin lisää 1,5 tl psylliumia pohjaan ja 75 g salaattijuustoa täytteeseen)

  • täyte miehen annos
  • 3 sipulia

  • 10 g öljyä

  • 4 punaista tomaattia

  • 150 g tonnikalaa vedessä tai 150 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7 %)

  • 1 keltainen paprika

  • 250 g salaattijuustoa (rasvaa max. 7%)

  • 50 g oliiveja

  • suolaa, mustapippuria ja pizzamaustetta

  • 4 rkl tomaattipyrettä

OHJEET

  • Lämmitä uuni 220 asteeseen.
  • Sekoita pohjan ainekset keskenään kulhossa. Levitä taikina leivinpaperoidun piirakkavuoan pohjalle kostein käsin.
  • Paista pohjaa noin 10 minuuttia.
  • Leikkaa sipulit renkaiksi ja kuullota muutama minuutti pannulla öljyssä
  • Levitä tomaattipyree pohjan päälle. Laita sipulirenkaat tasaisesti pohjan päälle. Leikkaa tomaatit siivuiksi ja levitä sipuleiden päälle.
  • Murustele tonnikala. Kuutioi paprika pieneksi ja levitä piirakan päälle.
  • Murustele juusto ja ripottele oliivit.
  • Lopuksi ripaus suolaa, mustapippuria ja pizzamaustetta.
  • Paista 220 asteessa puolisen tuntia. Paistos on parhaimmillaan, kun se on saanut hetken vetäytyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!