Kukkakaalipihvit ja voipapupyree chimichurrilla

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Voipapujen täyteläisyys yhdistettynä chimichurrin mausteisuuteen on toisiaan täydentävä yhdistelmä. Mausteiset kukkakaalipihvit höystettynä pekonilla tekevät annoksesta hienon kokonaisuuden.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • kukkakaalipihvit naisen annos
  • 1/2 kukkakaali (keskiosa)

  • 1/2 tl savustettua paprikaa

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 10 g öljyä

  • suolaa ja mustapippuria

  • 100 g kanapekonia tai 100 g kasvispekonia.

  • chimchurri naisen annos
  • 1/2 dl persiljaa

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1/2 punainen chili

  • 3 rkl punaviinietikkaa

  • 20 g oliiviöljyä

  • suolaa ja pippuria

  • voipapupyree naisen ja miehen annos
  • 1 prk (380/230 g) voipapuja suolaliemessä (tai kikherneitä jos et löydä voipapuja)

  • 1/2 sitruunan mehu sekä raastettu kuori

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 rkl ravintohiivaa

  • suolaa ja mustapippuria

  • kukkakaalipihvit miehen annos
  • 2/3 kukkakaali (keskiosa)

  • 2/3 tl savustettua paprikaa

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 15 g öljyä

  • suolaa ja mustapippuria

  • 200 g kanapekonia tai 200 g kasvispekonia.

  • chimchurri miehen annos
  • 2/3 dl persiljaa

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 2/3 punainen chili

  • 4 rkl punaviinietikkaa

  • 30 g oliiviöljyä

  • suolaa ja pippuria

ohjeet

  • Tee ensin chimimichurri. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Leikkaa chilistä kanta pois ja poista siemenet jos et halua chimichurrista todella tulista sekä silppua chili pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki chimichurrin ainekset.
  • Kuori voipapupureen valkosipuli . Yhdistä kaikki voipapupureen ainekset. Aja tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella.
  • Leikkaa kukkakaalista kaksi pihviä. Saat ne kukkakaalin keskiöstä. Säästä loput kukkakaalista salaattiin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mausta pihvit savustetulla paprikalla, suolalla ja mustapippurilla sekä ripottele päälle valkosipulisilppu. Paista pihvejä matalalla lämmöllä pannulla öljyssä. Silppua kanapekoni ja lisää se pannulle.
  • Syö kukkakaalipihvit voipapupyreen ja chimichurrin kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!